2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
سلام دوستان. ان شاء الله حال همگی شما خوب باشه. یه سوال دارم خواهش میکنم اگر چیزی راجبش میدونید راهن ...

خانمی یه سوال شماشکمتون کی اومدجلو من نه هفتمه ولی تغییری احساس نمیکنم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
سلام دوستان. ان شاء الله حال همگی شما خوب باشه. یه سوال دارم خواهش میکنم اگر چیزی راجبش میدونید راهن ...

اره دیگه هزینه سزارین ربطی ب اختیاری یا اجباری نداره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گلم قبلا حتی خود ناباروری جز مواردی بود ک  سز میکردن ولی الان اونم برداشتن دیگه.باید هزینه آزاد بدی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پس چرا دکتر من گفت قطع نکن هیچوقت🤔❤❤

اینجام بچه ها گفتن قطع کن ، در صورتی که دسترسی به پزشکت نداری همونروز فقط ، بعدش باید بری بررسی بشی 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
والا ب من چیژی نگفت و ازمایشی هم انجام ندادم.اگر هزینش زیاد نیس ببرازمایش..من دکتری ک برام انتقال دا ...

خانم منم تخمکام ضعیفن ببخشیددکتربهتون نگفت براتقویتش چکارکنیم من سقط وآی وی اف منفی هم داشتم

خانم منم تخمکام ضعیفن ببخشیددکتربهتون نگفت براتقویتش چکارکنیم من سقط وآی وی اف منفی هم داشتم

نه فقط میگن چیزای گرم و مقوی بخور.برای رحم وتخمک عسل و سیاه دونه و شیر سویا و لوبیا سبز.من این چیزا رو میخورم.روزی ک سقط کردم بهم گفتن عسل وسیاه دونه بخور

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

سلام دوستانی که زایمان داشتید . من ی طرف بخیه هام گوشه سمت راست قد ی گردو بزرگ باد کرده و ورم داره خیلی خیلی میترسم .کسی اینجوری بوده ؟؟؟

سفالکسین ۵۰۰ هم میخورم ،پماد کنترو کتو بکس هم دیروز دکترم گفت بخر و بزن اونم خریدم و دارم میزنم اما تا عصر شنبه که برم دکتر دیوونه میشم ، 

اول حس میکردم اونطرفش داره گوشت اضافه میاره حالا اینورش اینقدر باد کرده که اونور اصلا برام مهم نیس 

دکترمم پیام دادم گفت الان برا عکس العمل گوشت اضافه خیلی زوده ، دیگه هم واسه باد کردگی اینور چیزی نگفتم ،گفتم تا شنبه برم برا کشیدن بخیه مجبورم صبر کنم 

ممنون میشم تجربه ای کسی داره به اشتراک بگذاره 😞🙁

دکترت کیبود شاینا   دی اف ای چند شد  بعد کردی

رویان میکرو کردم عزیزم مهناز اشرفی برام انجام داد..بعد از مصرف داروهاش  شد۱۹❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خدا رو  هزار مرتبه شکر   خیلی خوشحال شدم   مواظب باش

❤❤🌷🌷

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
زینب جون برا گل پسرت شناسنامش شد شهرستان شمیرانات ، مگه نباید رو محل سکونت شناسنامه بدن ،من اصلا خوش ...

مگه شميرانات جزو تهران نبود؟؟؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
خانمی یه سوال شماشکمتون کی اومدجلو من نه هفتمه ولی تغییری احساس نمیکنم

هنوز خیلی زوده. من امروز رفتم سونو با وجود اینکه همه میگن اصلا شکم نداری و اصلا اااا مشخص نیس دوقلویی وزن بچه ها بیشتر از هفته ای که هستن بود. نگران نباش

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

سلام 

من روند رشد بتام کم بوده

ازمایش بتا ۴۸ ساعته دادم

اولی ۹۷۰ و دومی ۱۱۰۰ بوده

تاریخم اخرین پریم ۱۲ اسفند

تو سونو ساک رو دید ولی خالی بود

لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه

نگرانم

نمیدونم چی میشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
مگه شميرانات جزو تهران نبود؟؟؟

چرا عزیزم منم شمیراناتم خودم ولی نمی دونستم کسی که تو شمیران نیست و اینکارو می کنن فک کنم جایی شناسنامه میگیرین اگه منطقه ۱ باشه میشه شمیرانات

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود