2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ان شالله عزیزم خدا نی نی تونو براتون حفظ میکنه،، دعا میکنم خدا به ستاره هم صبر بده و یه معجزه قشنگ ن ...

واقعا سخته ،همش استرسه ، ولی توکل بخدا ،چاره ای نداریم باید صبر کنیم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام خانمی منم مثل شما هسم جنینم ۱۴میلی متر بود و قلبش از کار افتاده بود خیلی شنیدم ک سقط درد داره م ...

خدا ان شاء الله بهترش رو برات مقدره کرده...

میگم دکتر ده عدد قرص داد گفت هر سه ساعت یک زیر زبون بگذار و یکی واژینال..

من اگه از الان استفاده کنم کی به خونریزی میفتم؟ شب ممکنه به کثیف کردت تشک و..برسه؟ و اینکه اقام فردا سرکاره میتونم تنها باشم یا یک نفر رو بگم پیشم باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا ان شاء الله بهترش رو برات مقدره کرده... میگم دکتر ده عدد قرص داد گفت هر سه ساعت یک زیر زبون بگذ ...

خدا بهت صبر بده به خدا دلم درد گرفت اخه چرا یعنی به خاطر تیرویید 

تو سونو نگفت از کی قلبش کار نکرده ?

Xخودت چی اصلا متوجه شده بودی یا نه ?

خدا ان شاء الله بهترش رو برات مقدره کرده... میگم دکتر ده عدد قرص داد گفت هر سه ساعت یک زیر زبون بگذ ...

من تو مطب دکتر سه تا گذاشت واژن دوتا تو زیر زبون چهل دقیقه بعد یه لرز وحشتناک افتاد تو بدنم دندونام میخورد به هم رفتم خونه مامانم اینا ک تنها نباشم چهار ساعت بعد خونریزیم شروع شد لخته های بزرگ میومد ..نوار بهداشتی سایز بزرگ داشته باش چون این کوچکیا بدرد نمیخوره به انذازه سه ساعت خونریژی های زیاد و پشت سرهم داشتم بعد دیگه کم شد مثل پریود .مثلا از ساعت ۱۱شب  خونریزیم شروع شد تا ۳نصف شب 

ممکنه شما هم الان شروع کنی ب مصرف قرص اخر شب بیوفته تنها نباشی بهتره 

خدا بهت صبر بده به خدا دلم درد گرفت اخه چرا یعنی به خاطر تیرویید  تو سونو نگفت از کی قلبش کار ...

دکتر سوند گفت جنین رشد داشت ومعلومه تازه از کار افتاده یک شنبه هفته قبل رفتم سونو گفت شش هفته و پنج روز و اندازه ۸ میلی متر ولی امروز رفتم گفت ۸ هفته و دو روز،اندازه ۱۵ میلی متر..

نه هیچ علائمی نداشتم فقط پریروز به مدت ۲۴ ساعت احساس داغی شدید میکردم تو پیشونیم درحالی که داغ نبود.و بعدش خوب شدم و دیروز حس سوزن سوزن شدن رو نوک سینه ام داشتم.علائم بارداری هم نداشتم..دکتر گفت ربطی به تیروئید نداره..نمیدونم والله..توکل به خدا..دلم نمیاد قرص بخورم میگم شاید قلبش کار بیفته😭

من تو مطب دکتر سه تا گذاشت واژن دوتا تو زیر زبون چهل دقیقه بعد یه لرز وحشتناک افتاد تو بدنم دندونام ...

دکتر گفت میتونی جنین دفع شد ببری ازمایشگاه علت شناسی بشه..به نظرتون ببرم؟ هزینه اش زیاده؟؟

دکتر گفت میتونی جنین دفع شد ببری ازمایشگاه علت شناسی بشه..به نظرتون ببرم؟ هزینه اش زیاده؟؟

والا ب من چیژی نگفت و ازمایشی هم انجام ندادم.اگر هزینش زیاد نیس ببرازمایش..من دکتری ک برام انتقال داد گف بخاطر ضعف سلول تخم بوده ک اینجوری شدع .خودمم دوست داشتم علتش رو بدونم اما نمیدونسم سقظ چجوری هس و باید چکار کنم 

دکتر سوند گفت جنین رشد داشت ومعلومه تازه از کار افتاده یک شنبه هفته قبل رفتم سونو گفت شش هفته و پنج ...

منم تا خواستم بندازمش ۴تا سونو انجام ذادم همون موقعه ک دکتر خاس قرص بهم بده گفتم دوباره سونو کن ک مطمن بشم.

منم تا خواستم بندازمش ۴تا سونو انجام ذادم همون موقعه ک دکتر خاس قرص بهم بده گفتم دوباره سونو کن ک مط ...

برای من یک سونو خود دکتر انجام داد و بعد رفتم مرکز سونوگرافی و یک سونو اونجا انجام دادم هر دو همینو گفتن...یک دلم میگه بگذارم دو روز دیگه برم سونو و از طرفی میگم شاید برام عوارض داشته باشه جنین مرده تو شکم..حس خییلی بدیه واقعا..بین امیدی و نا امیدی سرگردان باشی..😭

برای من یک سونو خود دکتر انجام داد و بعد رفتم مرکز سونوگرافی و یک سونو اونجا انجام دادم هر دو همینو ...

عزیزم کامل درکت میکنم همه این حسو حال تو رو من دوماه قبل داشتن.نه اگر میخای صبرکنی میتونی دست نگه داری خطری نداری منم دقیقا یک ماه بعد از اینکه بهم گفتن مرده صبرکردم و منتظر یه اتفاق خوب بودم چون نه تهوعم خوب شده بود نه خونریزی داشتم.میخای یک هفته صبرکن بعد برو سونو.میدونی وقتی قلب جنین تشکیل میشه و. بعد از کار میوفته دیگه درصد خطا کم میشه اگر از اول قلب نبینن تا یازده هفتگی میگن صبرکنین شاید تشکیل بشه.