2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
این شناسنامه خواهرزادم

مرسی. چقدر عجیبه اینجوری! یعنی بعداً میخواد فرم بانکی و اینا پر کنه محل تولدش میشه تجریش؟!؟! 🤔

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از جوابت عزیزم ، من دیگه توانایی روحی و جسمی پروسه ای وی اف رو ندارم ... امیدم اینه طبیعی با ا ...

به امید خدا عزیزم انشالله که به حاجت دلت میرسی و تو این ماههای پربرکت صاحب فرزند سالم وصالح میشی❤❤🤲🤲

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ممنونم عزیزم از راهنماییت ، پس اگه دوباره لک دیدم دیگه امشب آسپرین نمیخورم 

عزیزم من چند روز پیش چند بار لک قهو های کوچیک دیدم و بعدش معذرت میخام آب قهو های سریع دوتا شیاف گذاشتم و رفتم آمپول پروژسترون زدم ودیگه بند اومدم بعدشم که رفتم سونو خیالم راحت شد ولی دکترم گفته چون هماتوم دارم واسه جلوگیری از سقط باید روزی یدونه  آسپرین بخورم و مرتب شیاف استفاده کنم شما هم حتما زنگ بزن یا برو مطب دکترت سوال کن سرخود دارویی قطع نکنی تا خدایی نکرده دچار مشکل نشی ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

خانوما من اواخر اردیبهشت وقت گرفتم از شمال بیایم تهران پیش دکتر نصر بنظرتون تو این شرایط کرونا بیایم یکم دودل هستیم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم من چند روز پیش چند بار لک قهو های کوچیک دیدم و بعدش معذرت میخام آب قهو های سریع دوتا شیاف گذاش ...

بارداری شاینا جون خدا روشکر   😍😍طبیعی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها  ضخامت بالا رحم  پروژسترون خوبه واسش  ..  واینکه کسی مریض دکتر میترا   فروتن هست 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خانوما من اواخر اردیبهشت وقت گرفتم از شمال بیایم تهران پیش دکتر نصر بنظرتون تو این شرایط کرونا بیایم ...

دکتر نصر  به مشکلات ایمنی و انعقادی  و دی اف ای مرد اهمیت نمیده  ..مشکلت چیه

عزیزم من چند روز پیش چند بار لک قهو های کوچیک دیدم و بعدش معذرت میخام آب قهو های سریع دوتا شیاف گذاش ...

نه عزیزم من لک داشتم رفتم بیمارستان گفتن اسپرین قطع کنم البته فقط همونشب 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بارداری شاینا جون خدا روشکر   😍😍طبیعی

ممنونم عزیزم آره خدارو شکرانشالله قسمت خودت😍😍🤲🤲اسفند ماه میکرو کردم 

نه عزیزم من لک داشتم رفتم بیمارستان گفتن اسپرین قطع کنم البته فقط همونشب 

پس چرا دکتر من گفت قطع نکن هیچوقت🤔❤❤

ممنونم عزیزم آره خدارو شکرانشالله قسمت خودت😍😍🤲🤲اسفند ماه میکرو کردم 

خدا رو  هزار مرتبه شکر   خیلی خوشحال شدم   مواظب باش 

پس چرا دکتر من گفت قطع نکن هیچوقت🤔❤❤

دکترت کیبود شاینا   دی اف ای چند شد  بعد کردی

سلام دوستان. ان شاء الله حال همگی شما خوب باشه. یه سوال دارم خواهش میکنم اگر چیزی راجبش میدونید راهنماییم کنید. با توجه به آی وی افی بوذنم و اینکه دو قلو باردارم اگر بخوان خصوصی سزارین کنم بازهم باید مثل کسی که اختیاری سزارین میکنه هزینه بدم؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

سلام بچه هاخوبین یه سوال دارممن الان هفته نه بارداری هستم زیرنافم گاهی اوقات احساس میکنم سفت میشه ایااین عادیه لکه بینی هم ندارم دردم ندارم فقط احساس میکنم شکمم سفته

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹