2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
سلامت باشی خواهری،از سال ۹۱ تا حالا

خدارو صد مرتبه شکر انشالله هم صدای قلبشو میشنوی هم خودشو صحیح و سالم بغل میگیری🙏🙏❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم ینی پشت تلفن دارو میدن چجوریاس؟؟یا توصیه خاصی میکنن بد شانسی مطب دکترمم روزای عادیش تلفن ...

نه میگن روز دوم یا سوم بری سونو بعد داروهارو شروع کنی بعد چندروز دوباره سونو و دارو تا اینکه بگن کی وضعیتت اوکیه امپول آزادسازی بزنی و انشالله پانکچر الان ک عیده فک نکنم کسی پانکچر انجام بده 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
دیگه باید این دوران بگذرونیم، ان شاالله زودتر خوب بشید، من خودم با نون سوخاری کمی سیر میکنم که معدم ...

اره فقط دارم تحمل میکنم یکم عرق نعناع هم معده رو اروم میکنه ولی بازم جلو بالا اوردنمو نمیگیره توکل بخدا انشالله زودتر به حالت عادی برگردم

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
خانمها یک سوال برای جای امپولهای پروژسترون چکار میکنید دیگه دردناک شدند و گاهی حالت گره گره میشه زیر ...

عزیزم بعد امپول بلافاصله ب مدت ده پونزده دقیقه ماساژ بده بعدش بلند شو

فرداشم کمپرس گرم بذار 

ب شکمتونم امپول میزنین؟

عزیزم اخه هربار اوضاعم بدتر از دفعه قبل میشه  از ترس بدنم فلج میشه همش😭😭😭 خدایا خودت شاهدی ...

عزیزم امپول هپارین یا انوکسا داری یا قرص اسپرین؟ اینا رو قطع کن

نگران نباش عزیزم منم ماه ۵ افتادم خونریزی الانم به سلامتی به دنیا اومده😘😘😘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دکتر میگه بالاترین دوز دارو بهت دادم  و اینکه بخاطر کرونا مطب بسته اس بهش دسترسی ندارم  ...

استراحت مطلق باش اگه جفتت پایین 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خانمها یک سوال برای جای امپولهای پروژسترون چکار میکنید دیگه دردناک شدند و گاهی حالت گره گره میشه زیر ...

خیلی دردناکه

مال من که سفت شده و پوستش بی حسه

یه جایی خوندم اگر دوتا رو یکی نکنی و با دوتا سوزن بزنی بهتره

کمپرس و ایناام که اثر نداره اصلن

هرچی ام آرومتر تزریق بشه بهتره

پروردگارا! درآغوشم بگیر
سلام عزیز دلم،آره خداروشکر بعداز چند سال انتظارم به سر اومد،همین ماه انتقال دادم انشاالله هرچی زودت ...

مبااارکت باشه😍😍😘😘

خدارو هزاران بار شکر

علائمم داشتی؟؟

پروردگارا! درآغوشم بگیر
انشالله عزيزم  موقع زايمان واسه همه منتظرا دعا كن گلم ❤️❤️

چشم حتما

شماهم برامن دعا کنید😓🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️