2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ماماناي خوشگل كه آنومالي انجام دادين دكتر شما هم وقتي جنين نميچرخيد محكم ميكوبيد به شكمتون؟! من دير ...

ااا عزیزم چند هفته بودی؟ من فردا میرم رستاک

اصلا راضی نبودی؟ من اونجا هم انومالی دارم هم اگو قلب جنین

شلوغ بود اذیت شدی؟ چرا بد بود؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نگران نباش خیلی از دوستان همین جا بودن و خونریزی داشتن، الان خدا رو شکر نی نیاشون به سلامت اومده بغل ...

عزیزم اخه هربار اوضاعم بدتر از دفعه قبل میشه 

از ترس بدنم فلج میشه همش😭😭😭

خدایا خودت شاهدی زجر دنیا کشیدم

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. دکترتون چی میگه؟ هماتوم دارین یا جفت پایین؟

دکتر میگه بالاترین دوز دارو بهت دادم 

و اینکه بخاطر کرونا مطب بسته اس بهش دسترسی ندارم 

هم هماتوم و هم جفت پایین😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
خیلی سخته اینطوری. یعنی هماتوم داری‌؟سعی کن اصلا کار سنگین نکنی.خوب استراحت کن.سعی کن اصلا هیچ استرس ...

عزیزم باور کن من خونه مامانم هستم اصلااا هیچ کاری نمیکنم 

همش استراحتم و استراحت ولی هربار این جور میشم

از نگرانی برای بچه هام دارم روانی میشم 

من نمیتونم یکبار دیگه از دست بدم 

نمبتونم 😭

دکتر میگه بالاترین دوز دارو بهت دادم  و اینکه بخاطر کرونا مطب بسته اس بهش دسترسی ندارم  ...

ای بابا! آره دوز پروژسترونت خیلی زیاده.

انشاالله سالم بیان بغلت...

میدونم خیلی سخته هر دفعه آدم لک و خون میبینه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
مشکلت چیه عزیزم ک خونریزی داری؟دقلو داری؟

هم هماتوم هم جفت سرراهی 

ولی هیچ دارویی خونریزی بند نمیاره نهایت تا ۲ الی ۳ روز 

بالاترین دوز دارو هم جوابگو نیست۹😭😭

ای بابا! آره دوز پروژسترونت خیلی زیاده. انشاالله سالم بیان بغلت... میدونم خیلی سخته هر دفعه آدم لک ...

ان شاءالله 

من سابقه سقط داشتم 

روانی شدم 

الان دارم جون میگیرم به عشق بچه هام 

برام دعا کنید لطفا 

اگر خدا قراره خدا ازم بگیرشون منم بمیرم باهاشون

من هم دقیقا نگران همین سوال و جواب اطرافیانم هستم: اینکه اخرین پریودیت کی بود و .. اخه من تو دوماه ...

نگران نباش عزیزم به امید خدا جواب آزمایشت که مثبت شد🙏🙏 تاریخ پریودت رو دو هفته قبل انتقالت بگو❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ان شاءالله  من سابقه سقط داشتم  روانی شدم  الان دارم جون میگیرم به عشق بچه هام&nbs ...

نه، این فکرا رو نکن. انشاالله که صحیح و سالم و بموقع میان بغلت. به چیزای خوب فکر کن به اون فسقلیها هم انرژی مثبت بده.

جنسیتشون مشخص شده؟ 🥰

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ممنونم بابت راهنماییت.همینو میگم‌.  اینطوری با زمان بندی سونو مغایرت نداره؟

نه عزیزم چون من حدود پانزده روز قبل انتقالم پریود شدم بعدم دو سه روز اینور و اونر که دیگه کسی شک نمیکنه نگران نباش همه که مثل هم نیستن

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم باور کن من خونه مامانم هستم اصلااا هیچ کاری نمیکنم  همش استراحتم و استراحت ولی هربار این ...

انشاا.. که صحیح و سالم بغلشون میکنی گلم.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
نه، این فکرا رو نکن. انشاالله که صحیح و سالم و بموقع میان بغلت. به چیزای خوب فکر کن به اون فسقلیها ه ...

ان شاءالله عزیزم 

جونم به جونشون بسته هست 

نه هنوز ...۳ هفته دیگه سونو انومالی اگه زنده باشیم مشخص میشه