2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045268 بازدید | 684442 پست
عزیزم شما از کی لکه بینی یا خونریزیتون شروع شد؟؟

سلام عزیزم ... ای خدااااا چی میبینم😍😍😍😍😍😍

خدایا شکرت ...بخدا از خوشحالی امضات نفسم بند اومد ..عزیزم باردار شدی؟؟؟؟ من خیلی وقته نیومدم تو تاپیک...

انتقال دادی؟؟؟؟؟ 🤩🤩🤩🤩🤩  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  ببخشید همین نیم ساعت پیش  جواب ازمایشمو گرفتم به لطف خدا ودعای شمای دوستان رو ...

مبارک باشه مامان کوثر😍😍😍😍😍....خداروشکرانشالله به سلامتی و دلخوش❤❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ایشالله این موقعیتا بهترین وقت برا خونه موندن و استراحت و به کسی نگفتن بود حیف از دستمون رفت 😔🥺

عزیزم انشالله خدا بهترین موقع ،بهترین هدیه شو بهت میده❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام دوستان  ببخشید همین نیم ساعت پیش  جواب ازمایشمو گرفتم به لطف خدا ودعای شمای دوستان رو ...

کوثر خانم مبارکتون باشه خیییلی خییلی خوشحال شدم مراقب خودتون باشید امیدوارم ۹ ماه انتظار زیبا و آسونی رو داشته باشی..⚘⚘

الان جواب گرفتم ،سه هزار بود بنظرتون خیلی بالا نیست ،نگران شدم

مبارکه عزیزم خداروشکر 😍😍..انشالله که خیره ..با آرامش از بارداریت لذت ببر👶👶

سلام عزیزم ... ای خدااااا چی میبینم😍😍😍😍😍😍 خدایا شکرت ...بخدا از خوشحالی امضات نفسم بند اومد . ...

سلام عزیز دلم،آره خداروشکر بعداز چند سال انتظارم به سر اومد،همین ماه انتقال دادم

انشاالله هرچی زودتر واسه شما سال دیگه همین وقتها نی نیت بغلت باشه  عزیزم

خانمها یک سوال برای جای امپولهای پروژسترون چکار میکنید دیگه دردناک شدند و گاهی حالت گره گره میشه زیر ...

عزیزم من شیاف استفاده میکنم دقیق نمیدونم❤

سلام عزیز دلم،آره خداروشکر بعداز چند سال انتظارم به سر اومد،همین ماه انتقال دادم انشاالله هرچی زودت ...

به امید خدا سلامت میاد بغلت چند سال منتظر بودی عزیزم

سلام عزیز دلم،آره خداروشکر بعداز چند سال انتظارم به سر اومد،همین ماه انتقال دادم انشاالله هرچی زودت ...

مبارکه گلم خدا شاهده از خوشحالی بغض کردم ... انشاله صحیح و سلامت بیاد بغلت ... تروخدا واسه منم دعا کن ...

گلم داروهای قبل از انتقالت چی بودن؟؟ ضخامتت چند شد که انتقال دادی؟؟   

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
مبارکه گلم خدا شاهده از خوشحالی بغض کردم ... انشاله صحیح و سلامت بیاد بغلت ... تروخدا واسه منم دعا ک ...

هر لحظه و هر ثانیه دعام اینه که هیچ زنی چشم انتظار بچه نباشه

استرادیول،آ اس آ،آنوکسان،اسید فولیک داشتم ولی خودم از ۲ پریودی تا چند روز بعد از انتقال قرص پنتوکسی فیلین خوردم تا ضخامت رحمم ۳ خطی شد،۴ روز قبل از انتقال ضخامتم ۹ بود

هر لحظه و هر ثانیه دعام اینه که هیچ زنی چشم انتظار بچه نباشه استرادیول،آ اس آ،آنوکسان،اسید فولیک دا ...

خداروشکر هزاران بار ... انشاله بارداری راحت پشت سر بزاری و لذت ببری ... واقعا خوشحال شدم گلم💖💖

التماس دعای فراوووون🌺🌺