2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من یه سوال داشتم وارد سیکل میکرو شدم تو مرکز مشتاق اصفهان بهم دارو اچ دی داده یک ماه برا ...

بعید میدونم عزیزم اگه کیست معمولی باشه نهایتا موقع پانکچر برات تخلیه ش میکنه.به این چیزا فکر نکن.به این فکر کن که داری پیش یک فوق تخصص که همه شرایط تو رو میدونه درمانتو شروع میکنی

عزیزم اینجوریی ک میگی شاید شیرت کمه درست تو دهنش نمیره. ولی اگه سرشو بکشه عقب بدنشوحالت کمونی کنه ا ...

خوبه هم همیخوابه هم بیداره

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دخترم سینه تو دهنش بع۱ی وقتا سرش و تکون میده چپ و راست و غر میزنه

لی جونم.دختر منم موقع بیدار شدن اینطوریه...همشون درگیر رفلاکس و کولیک هستن.به نظر من باید ضمن رعایت کردن خودمون صبر کرد یه مدت تا بزرگ تر بشن بهتر بشن

سلام بچه ها من یه سوال داشتم وارد سیکل میکرو شدم تو مرکز مشتاق اصفهان بهم دارو اچ دی داده یک ماه برا ...

عزيزم شما داری میری پیش پزشک که هم علم اینکار رو داره، هم تجربه شو، اونوقت میای اینجا از کسانیکه هرگز علم مربوط به این موضوع رو ندارن، نظر میخوای؟؟ قدم اول تا 3 ماه خوردن قرص، بعضی کیست ها اصلاً تداخلی توی درمان ایجاد نمیکنن، بهتره به پزشکتون اعتماد کنید وگرنه به مشکل میخورید 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

عزیزم بستگی به کیستت و شرایطت داره باید با دکترت مشورت کنی....

در کل سایزی که گفتی بالا نیست اما خوب ما اشراف نداریم به شرایطت.... 

عزیزم من جات بودم فعلا تو این شرایطت سیکل رو شروع نمیکردم.... 

من الان جرات نمیکنم حتی از خونه برم بیرون....

حتی فکر کنم شاید مراکز نخوان سیکل جدید شروع کنن.... 

باز چک کن ببین چطوره.... 

چون چند روز پیش من زنگ زدم برم ابن سینا برا آندومتریوز گفتم کلا کلینیک‌ها تعطیلم یا همچین چیزی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ممنون انا جون و مرضی جون برای راهنماییتون فقط میخاستم بدونم کسی شرایط مشابه منو داشته یانهبازم ممنونم....کلینیکا که تعطیله مشتاق گفت نمیتونیم سیکل شروع کنیم برای بیمارا...به من اچ دی داد گفت اگر تموم شد وکرونا رفت بیا اگر نه دوفاستون بخور ماه بعدش تاببینیم چی میشه

خوبه هم همیخوابه هم بیداره

اگه خوب بخابه پس سیر میشه از روند وزن.گیریش میتونی بفهمی شیرت کافیه یانه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام ، عزیزم جنین شما چند روزه بود؟؟انتقال چندمتون مثبت شدید؟؟شیاف داشتید یا آمپول؟؟

سلام گلم اولین میکروم بود . جنین سه روزه نه شیاف دارم 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
آره کل ۱۷ هفته فقط اینکارو کردم با لواشک ای ترش

چ باحال😄مرسی البته فک کنم من ی دارو لازمم ولی حتما بهترشم اینکارو میکنم😄 انشالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش