2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
اره واقعا نه ذخیره ام کمه یعنی لب مرزم قبلivf 1.2 بودم الان دیگه نمیدونم چقدر کم شده دکترها که ج ...

اها فک کنم بخاطر ذخیره اینجوری میشه

منم مشکلم همینه ذخیرم ۱.۴ بود

تو سیکل پانکچر اصلا‌ بدنم ب داروهای ایرانی جواب نداد برای همین همشو خارجی داد ک همون ۸تا تخمک همشون بزرگ شدن مثلا ۲۵ و اینا بودن

اره واقعا نه ذخیره ام کمه یعنی لب مرزم قبلivf 1.2 بودم الان دیگه نمیدونم چقدر کم شده دکترها که ج ...

رفتنو ک برو حتما خلوته

کلینیک ما خلوت بود هیچکسی خارج از سیکل قبول نمیکردن فقط هرکی دارو داشت چک میشد و پانکچر و انتقال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.قربونت برم.خودت خوبی؟دختر گلت چطوره؟😍 منم چند روزه رفتم تو ماه هفت .بالاخره رفتم سه ماه ...

سلامت باشی عزیزم ماهم خوبیم فسقلی هم خوبه گلم😘

ان شالله بخیر  خوشی بغل بگیری عزیزم❤️🌹 میفهمت گلم بارداری ما کلا پر از استرس نگرانی هست منم تا روزی که بدنیا اومد نگران بودم !خدا خودش عاقب هممون رو بخیر کنه با این اوضاع شرایط خراب 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مال منم بعضی وقتا سرش و تکون میده پس برا این که شیر نمیاد

ترازو داری ؟ وقتی شیر میخوره بعدا وزنش کن ببین چقدر شده  بدون لباس باشه ! 

چون دیروز دکترش همینکارو گفت انجام بدم شیر کم خورده بود و گفت شیرت کمه بخاطر همین سینه رو‌ ول میکنه !

سلام خوبی میخاستم بهت پیام بدم چیکار میکنین تو این اوضاع والا من قرنطینه ام. از خونه بیرون نمیرم ...

سلام به روی ماهت گلم منم خوبم دختری هم خوبه عزیزم والا منم از خونه اصلا بیرون نمیرم کلا میترسم شرایط جالبی نیست هر روز خبرا فقط در مورد این ویروس حرفف میزنه 😕

مواظب خودت باش گلم ماسک بزن وقتی بیمارستان میری حتما فاصله بگیر ان شالله هرچی به خیرمون هست پیش بیاد 🙏🏻

اره همسرم میگفت مردم عین خیالشون نیست هرچی میگند تجمع نکنید جای شلوغی نرید نمیشه بخاطر همینه امار مبتلایان زیاد شده 😣

چشای من هیلی وقته رنگ بیرونو ندیده 😒

با فیس از اینستا بالا اومده بودم بخاطر همین رمزی نداشت 😩باید یکی دیگه بسازم اون همه دوستامو‌از کجا پیدا کنم 😒واسه خودم کار درست کردم😆😆

فقط از خودت بیخبر نذاریآآآ 

سینه م از روز سوم درد میکنه و تخمدون سمت چپم هم تیر میکشه گاهی

انشالا ک مثبت میشی.من یبارروز یازدهم بی بی گذاشتم مثبت شد ولی قلب تشکیل نشد.ولی الانم روز نهم هست ولی علایم ندارم.دفعه قبل سینه درد داشتم کلی ولی نبودم.نمیدونم دیگه 😭

بهش گفتم امپول بزنم گفت نه نیازی نیست به نظرت خودم روز 14 بزنم گفت دوشنبه هم بیا سونوت کنم ولی با ...

شاید منظورش اینه که فعلا نیازی نداری به هر حال اون دکتره وبهتر تشخیص میده ...نمیدونم والا با این شرایط چجوری بری ولی خیلی مراقب باش....واقعیتش من خودم باشم کلا درمانمو عقب مینداختم و نمیرفتم ❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اها فک کنم بخاطر ذخیره اینجوری میشه منم مشکلم همینه ذخیرم ۱.۴ بود تو سیکل پانکچر اصلا‌ بدنم ب دارو ...

اخه این سری نصف بیشتر داروهام خارجی بود،بعدش داروهامو دو برابر کرده بود ولی برعکس شد

سری اول ۱۱ تا تخمک

بار دوم با داروی خارجی و دو برابر کردن داروها فقط ۲ تا تخمک کشیدن

شاید منظورش اینه که فعلا نیازی نداری به هر حال اون دکتره وبهتر تشخیص میده ...نمیدونم والا با این شرا ...

اخه چیکار کنم میدونی که بر ماها یه ماهم یه ماهه

اخه معلومم نیست این بیماری تا کی باشه

میگن تا خرداد ماه هست

میشه ۴ ماه

تازه شاید بیشترم طول بکشه

لاپاراسکوپیم واسه کوتر تخمدان  بود عزیزم.بله من مثبت شدم.ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو هم انجام ...

بله انجام دادم بهم انوكسا و پردنيلوزون و آ اس آ داد بعد انتقال ولي بازم منفي شد

سلام دوستان.من امروز روز هشتم انتقالمه.هیچ سینه درد و هیچی علایمی ندارم.فقط یکم گاهی زیر دلم درد پری ...

عزيزم نگران نباش من همه علاءم و داشتم ولي منفي شدم به اين چيزا نيست خواست خدا باشه مثبت ميشه انشاالله