2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم البته یادم رفت بگم من و همسرم دخترخاله و پسرخاله ایم احتمال میدیم مشکل ژنتیکی باشه حالا ...

اره احتمالا مشکل ژنتیکی باشه ایشالا موفق باشی عزیزممم 

ممنون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها من دیروز روز ۳ پریودیم بود بعد رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت سمت راستت ۸ تا تخمک میبینم عالی ...

اثر داروهای میکرو عزیزم تا چند ماه تو بدن تاثیرش میمونه واسه همینه  که سه ماه استراحت میدن به بدن ،،خیلیا بعد میکرو  طبیعی باردار میشن ..انشالله که شما هم جزئشون باشی🙏🙏❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اثر داروهای میکرو عزیزم تا چند ماه تو بدن تاثیرش میمونه واسه همینه  که سه ماه استراحت میدن به ب ...

ایشالا که همینطور باشه

اخه بهم لتروزول و کلومیفن هم داد بخورم یعنی ضرر نداره من تازه سه هفته پیش پانکچر شدم و انتقال دادم

توکل بخدا ی هفته استراحت کردی هرچی بوده توهمون هفته اتفاق افناده سعی کن با دوچرخه نری ولی بازم بسپر ...

سلام ، عزیزم جنین شما چند روزه بود؟؟انتقال چندمتون مثبت شدید؟؟شیاف داشتید یا آمپول؟؟

دوستان بعد از تعطیلات عید مراکز بازن ؟یا به خاطر کرونا ممکنه تعطیل باشن ؟به مرکزم زنگ میزنم جواب نمی ...

رویان به بیمارا میگفت بعد از تعطیلات زنگ بزنید بپرسید چون خودمونم هنوز نمیدونیم وضعیت چی بشه اون موقع

ایشالا که همینطور باشه اخه بهم لتروزول و کلومیفن هم داد بخورم یعنی ضرر نداره من تازه سه هفته پیش پا ...

وقتی تحت نظر هستی باید بهت آمپول آزادسازی بده که کیست نشه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
وقتی تحت نظر هستی باید بهت آمپول آزادسازی بده که کیست نشه 

بهش گفتم امپول بزنم گفت نه نیازی نیست

به نظرت خودم روز 14 بزنم

گفت دوشنبه هم بیا سونوت کنم ولی با این مریضی ها میترسم

موندم برم یا نه

دخترم سینه تو دهنش بع۱ی وقتا سرش و تکون میده چپ و راست و غر میزنه

عزیزم اینجوریی ک میگی شاید شیرت کمه درست تو دهنش نمیره.

ولی اگه سرشو بکشه عقب بدنشوحالت کمونی کنه این احتمال رفلاکس میره

خوابش چطوره؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دخترم سینه تو دهنش بع۱ی وقتا سرش و تکون میده چپ و راست و غر میزنه

عزیزم اینجوریی ک میگی شاید شیرت کمه درست تو دهنش نمیره.

ولی اگه سرشو بکشه عقب بدنشوحالت کمونی کنه وغربزنه این احتمال رفلاکس میره

خوابش چطوره؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4045175/لطفا-بیاینچن-روز-بعداز-قطع-استروژن-باید-پریود-

شد

لطفا کمکم کنید

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

سلام 

Merino جان برات سوره مریم رو خوندم انشاالله که بزودی فرزندت رو در آغوش بگیری و طعم مادر شدن رو بچشی.

عروس کوچولو برات سوره مریم رو خوندم انشاالله خدا به خودت و نی نی جونت سلامتی بده و ۱۲۰ سال سایت بالا سرش باشه عزیزم.

الهی که هیچ زنی در حسرت مادر شدن نمونه