2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045845 بازدید | 684485 پست
سلام به روی ماهت گلم منم خوبم دختری هم خوبه عزیزم والا منم از خونه اصلا بیرون نمیرم کلا میترسم شرایط ...

ان شالله بخیر بگذره😔😔

پس اینستای جدید زدی بهم بگو

خواستی دوستاتو برات میفرستم. چون پیجت برا من باز میشه هنوز

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم بستگی به کیستت و شرایطت داره باید با دکترت مشورت کنی.... در کل سایزی که گفتی بالا نیست اما خو ...

انا جون من بعد اینکه دوبار منفی شدم رفتم پیش یه دکتر دیگه بهم قرص لتروزول و کلومیفن داد که طبیعی اقدام کنم چند ماه اگر نشد دوباره از اول برم ivf 

میخواستم ببینم که من انددمتریوز دارم خطرناک نیست

سونو کرد گفت سمت راست رحمت عالیه و ۸ تا تخمک داری و سمت چپت یه کیست اندومتریوز ۳ سانته

موندم چرا نمیشه

بعدم گفتم یه ازمایش ایمنی انعقادی هم بدم و هیستروسکوپی هم بشم

به نظرت این کارا خوبه انجام بدم

اخه شوهرم سالمه

خودمم فقط یه کیست ۳ سانته اندو هست دیگه مشکلی نداریم ولی نمیشه نمیدونم

۲ بارم پانکچر و دوبارم انتقال منفی داشتم

نمیدونم کجای کار ایراد داره

میشه راهنماییم کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم اره اومدم دوروزه نذارم خالی بمونه ولی بالا میارم سعی میکنم تحمل کنم فردا برم دکتر بگم قرص ...

عزيزم اصلا غذاهاي چرب نخور چون تهوعت رو زيادتر ميكنه و اينكه اصلا پر خوري نكن از يه طرف هم نزار معدت خالي بشه آب زياد بخور نزار بدنت كم آب بشه  

هر ٨ساعت مجازي دميترون بخوري 

گلاب و هل و ليمو ترش رو بو كن خيلي تاثير داره 

من فقط خيار شور و تمرهندي ميخوردم حالم خوب ميشد پفك و چيپس و ماست موسير هم حالمو خوب ميكرد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام خانم ها خوبین؟ من روز ۱۱ انتقالم با جنین سه روزه. بیبی جک که میزنم بعد نیم ساعت یه هااله ی خیلی کمرنگ میوفته خیلی نگران و عصبی شدم،دیروز صبح زدم هاله مشخص بوده خیلی ،ازون به بعد ۴تا دیگه زدم همه ش هاله ی خیلی کمرنگ میوفته.جیکار کنم به نظرتون دل نبندم دیگه؟ 

سلام خانم ها خوبین؟ من روز ۱۱ انتقالم با جنین سه روزه. بیبی جک که میزنم بعد نیم ساعت یه هااله ی خیلی ...

خب هاله افتاده خوبه که دیگه نگران چی هستی

بعد روز ۱۱ زوده دوبار فردا برنی پررنگ تر میشه

معمولا ۱۲ به بعد درست نشون میده

بعید میدونم عزیزم اگه کیست معمولی باشه نهایتا موقع پانکچر برات تخلیه ش میکنه.به این چیزا فکر نکن.به ...

مگه کیست رو میشه خالی کرد

اخه دوستم قبل تخمک کشی دو سه تا کیست اندومتریوز داشت

امروز رفته بود سونو یه مرکز دیگه گفته بودن که یه دونه فقط داری دوستم گفته بود که من دو سه تا کیست اندومتریوز دارم

دکتر گفته شاید موقع تخمک کشی اشتباهی برداشته باشنش

اخه مگه میشه اونم کییت اندومتریوز ۵ سانتی رو؟

خب هاله افتاده خوبه که دیگه نگران چی هستی بعد روز ۱۱ زوده دوبار فردا برنی پررنگ تر میشه معمولا ۱۲ ...

میگم شاید جون دیر هاله افتاده کاذب باشه، خدایا مارو ازین در به دری زود نجات بده

خداروشکر،دیشب آمپول زدم شده لکه قهوه ایی،زیره نظر دکتر بودم دیگه مطب نمیاد تا بعداز عید ،بعدازظهر رف ...

عزیزم من رفتم دکتر امروز لک نداشتم ولی دکتر گفت همون شیافو آمپولو استفاده کنم.گفت یه لخته ی کوچیک داری

چون شیافو امپول استفاده میکنم گفت کار دیگه ای نمیشه کرد

عزیزم من رفتم دکتر امروز لک نداشتم ولی دکتر گفت همون شیافو آمپولو استفاده کنم.گفت یه لخته ی کوچیک دا ...

مرسی مامان گلی،منم امروز لکه بینیم کمتر شده،آمپول یه روز در میون میزنید؟؟ببخشید که اینقدر سوال میپرسم🙏🙏🙏

میگم شاید جون دیر هاله افتاده کاذب باشه، خدایا مارو ازین در به دری زود نجات بده

بی بی چک الکی هاله نمیندازه

خب دیر لانه گزینی کرده که کمرنگه

بعدشم زود زدی روز ۱۲ به بعد درست تره

فرده پس فرده دوباره امتحان کن حتما پررنگ تر میشه

بعدشم به پررنگ یا کمرنگی نیست

بعضی ها کمرنگ بودن ولی بتاشون بالا بود 

اصلا نگران نباش

حتما مثبت بوده