2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046032 بازدید | 684497 پست
روز هفتم انتقالم تموم شد الان روز هشتم هستم هیچ علامتی هم ندارم اگه درد پریودی نداری اون ترشح پر ...

منم فردا روز هشتمه، علائمی ندارم. فقط دو سه روز صبح ها دلم یه جوری بود مث پریود، ولی زود خوب شد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم از دست این دکترا.... خوب این آزهارو همون اول بنویسن مشکل رو میشه و به دستکاریهای اضافه نیازی ...

سلام بر انا جان.من بلاخره مامان شدم .با هزار بدبختی ....اما خردادماه دخترم رو بقل می کنم و الان 26هفته هستیم.اومدم بگم از خدا نامید نباشید.توکل کنید.تلاش کنید .بازم برام دعا کنید .فعلا جفتم پایینع واسمدعا کنید

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام بچه هااااا خدارو شکررررر جواب آزمایشم مثبت شددددددد بتاااا 125 روز 13 انتقال جنین 5 روزه انشا ...

عزیز دلم خیلی خیلی بهت تبریک میگم انشاالله ۹ماه بارداری راحتی داشته باشی خیلی برات خوشحالم 

خانما دومین نفر تو لیستم مامان شد خدایا هزاران مرتبه شکرت انشالله تمام منتظران نینی به آرزوشون برسن.انشاالله این ویروس لعنتی هم نابود بشه. الهی آمین

سلام نفسی جون آره جمعه از صبح بستری شدم هرکاری کردن دهانه رحمم باز نشد سزارین شدم

عزیزم مبارک باشه به سلا،تی و دل خوش🌷🌷🌷

خدا حافظتون باشه الهی😘😘😘😘😍😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اصلا چیزی بهم نگفتم بعد از تخمک کشی گفتن دیگه کاری نداری اینجا به سلامت منم نمیدونستم  چیکار کن ...

نه فردای پانکچر میگن چندتا جنین با چه گریدی برات تشکیل شده

باید زنگ بزنی تلفنی بپرسی

مگه بهت نگفتن

ممنون گلم انشاالله این دفعه خودتم با خبر مثبت شدنت دل ماروهم شاد کنی علائم خاصی نداشتم فقط از دیروز ...

ممنون

ایشالا

واقعا تا روز ۱۴ انتقالت کلا علایم نداشتی

هیچی هیچی

چون منم علایم ندارم نگرانم بر همین میپرسم

پس تازه از روز ازمایش یکم سینه درد داری درسته

سلام بر انا جان.من بلاخره مامان شدم .با هزار بدبختی ....اما خردادماه دخترم رو بقل می کنم و الان 26هف ...

عزيزم شما اي وي اف کردي ني ني اومد تو دلت ؟ اندومترتو چيکار کردي اخه اندومتر منم نازکه 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
اره عزیزم ممنون  خدارو شکر تو خونه محبوسیم بخاطر این شرایط دکترم از ترسم نبردم شیر میخوره بع۱ی ...

سلام گلم بالا میاره شاید رفلاکس داره تا روزی س بار بالا بیاره عیب نداره ب پهلو بخوابون ک خواب بودی و خواب بود بالا اورد نپره گلوش بعد شیر یکم بزار رو شونت بمونه اروغم نزد عیب نداره فقط ب اون حالت بمونه خوبه قربونت ماهم خوبیم پسر منم رفلاکس و کولیک داره 

اره عزیزم ممنون  خدارو شکر تو خونه محبوسیم بخاطر این شرایط دکترم از ترسم نبردم شیر میخوره بع۱ی ...

سک سکه که مهم نیست پسر من هم تو شکمم هم الان سک سکه می کنه 🥰 خوب می کنی اصلا بیرون نرو تو این شرایط ک خطرناک چند روزش جوجه؟چون دردهای کولیک از بیست روزگی شروع میشه سوال داشتی بپرس کمکت کنم ک نمی تونی بری بیرون برنامه گهواره بگیر خیلی خوبه سوال داشتی بپرس مادرا هستن تجربه دارن جواب میدن

سلام،  بچه ها الان بیدار شدم رفتم دستشویی لک دیدم، توروخدا یه روز بعد از انتقال جنین دو روزه لک چه معنی میده؟؟  دیگه همه چی تمومه؟؟؟  خواهش میکنم دلداریم ندید حقیقتو بگید دنیا رو سرم خراب شده

سلام،  بچه ها الان بیدار شدم رفتم دستشویی لک دیدم، توروخدا یه روز بعد از انتقال جنین دو روزه لک ...

سلام،دیدن لک یکی دو روز بعد از انتقال به دلیل تحریک دهانه رحم طبیعی است، فکر کنم تو برگه ای هم که بعد از انتقال دادن نوشته!