2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

من فردا صبح ان شاالله انتقال دارم قرار بود جنین ها بلاست بشن ، میگم امکان داره زبونم لال برم رویان بگن بلاست نشده کنسل کنن ؟ وای نمیدونم چرا انقدر استرس گرفتم ، اگه بلاست نمیشد زنگ میزدن بهم ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه سوال تو تعطیلات عید کدوم آزمایشگاهها بازن؟  برای من تاریخ آزمایش بارداریو زدن ۲۸ اسفن ...

آزمایشگاه بقراط بغل ایستگاه متروی نیروهوایی ساعت و روزهای کاریش معمولاً بیش از بقیه هست

آزمایشگاه بیمارستان رسالت تو بزرگراه رسالت شبانه روزیه و تعطیلات هم هستن

بعدشم عصر آز بارداری میگیرن نگران نباش. ربطی به ساعت و ناشتایی نداره.

من فردا صبح ان شاالله انتقال دارم قرار بود جنین ها بلاست بشن ، میگم امکان داره زبونم لال برم رویان ب ...

بلاست مرحله بالاتر از اون جنین اولیه هست. اگه نمیخواست بلاست بشه که امروزمی فهمیدن. وقتی گذاشتن تقسیم سلولی ادامه پیدا کنه یعنی احتمال زیادبلاست امروزتشکیل شده

بلاست مرحله بالاتر از اون جنین اولیه هست. اگه نمیخواست بلاست بشه که امروزمی فهمیدن. وقتی گذاشتن تقسی ...

اشتباه کردم امروز زنگ نزدم ،همش میگم امکان داره بهم خبر نداده باشن فردا برم اونجا بگن نشده و فلان ،نمیدونم این چه استرس مسخره ای نصفه شبی افتاد به جونم

اشتباه کردم امروز زنگ نزدم ،همش میگم امکان داره بهم خبر نداده باشن فردا برم اونجا بگن نشده و فلان ،ن ...

درکت میکنم.من خودم الان که انتقال دادم ومنتظر معلوم شدن نتیجه ام زیاد استرس ندارم ولی بعد پانکچر خیلی استرس داشتم هرروز حساب کتاب میکردم چی میشه چندتاجنین میشن.

توکل کن به خدا ایشالا که همه چی خوبه.آرامش الان برات ضروریه

درکت میکنم.من خودم الان که انتقال دادم ومنتظر معلوم شدن نتیجه ام زیاد استرس ندارم ولی بعد پانکچر خیل ...

ممنون عزیزدلم الهی که بحق صاحب این ماه پر برکت بزودی دلت روشن بشه و جواب مثبتتو بگیری

اره خیلی دکترا اونجان عزیزم امکاناتش عالیه🌷🌷🌷

مثلان من برم رزاقی  جنینامو تشکیل بده  بعد که رزاقی بره  خارج میتونم با فروتن انتقال بدم    اون داروهای قبل انتقال و بهم میده  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سلام نفسی جون آره جمعه از صبح بستری شدم هرکاری کردن دهانه رحمم باز نشد سزارین شدم

عه بسلامتی قدم نورسیده مبارک😍

اخی عزیزم درد هم کشیدی؟الان خوبی؟گل پسری خوبه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خواهش میکنم برام دعا کنید ، فردا ان شاالله اگه همه چی خوب باشه سومین انتقالمه

عزیزم.استرس نداشته باش و توکل بخدا کن انشاءالله ک ایندفعه مثبت میشی وعید نی نی تودلته🙏.

انتقال منم پارسال دم عیدبود😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹