2777
2789
عنوان

لیسانس دوم روانشناس

28 بازدید | 7 پست

بچهاجونبنظرتون منطقیه که بعنوان لیسانس دوم روانشناسی دانشگاه ازاد بخونم خیلی علاقه دارم ۲۲سالمه

از رشته‌های انسانی کدومش بازارکار داره؟

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒
لیسانس اولت چیه. نه وقت تلف کنیه

مهندسی آخه چیکارکنم پس

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو دنبال کار بگرد بجایه اینکه چهار سال دیگه عمرتو تلف کنی

کار نی ک حمالیه همش🙄🫤

کار نی ک حمالیه همش🙄🫤

میدونم ولی باز همون پول کمم اون چند سال جمع کنی بهتره تا بری دانشگاه ازاد و تازه پولم ازت بگیرن

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

منم دو لیسانس م.خریت کردم.اینهمه شب بیداری هیچی 

اگه زیر گروه انسانی هستی میتونی کلی از درسها رو تطبیق بدی،و سریع لیسانس بگیری.

خواهرام انسانی خوندن علوم تربیتی و مددکاری و مشاوره بازار کار خوبی دارن.روانشناسی باید فوق باشی تا درآمد و کار خوبی داشته باشی 

مددکاری طرح داره یعنی  دوسال استخدام مراکز دولتی میشی بیمارستان یا بهزیستی.و حقوق خوب.کارت خوب باشه نگهت میدارن یا میشه رزومه کاری برای استخدام رسمی

منم دو لیسانس م.خریت کردم.اینهمه شب بیداری هیچی اگه زیر گروه انسانی هستی میتونی کلی از درسها رو تطبی ...

رشته مدد کاری نداره شهرمون اخه