2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
معمولا روز 2و3میرن ک سونوبشی و دارو شروع شه..چرا گفتن 12تا14    

احتمالا سونوی اولو نخواستن بکنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گفت سپتوم داری .قبلش اصف جاه عملم کرده بود یک سانت تو رحمم سپتوم گذاشت برش نداشت .بعد عمل اصف باردار ...

چی بگم از دست این دکترا....

خوب این آزهارو همون اول بنویسن مشکل رو میشه و به دستکاریهای اضافه نیازی نمیشه....

به خدا به نظر میان گرونن اما در مقابل عوارض داروها و این همه مشکلاتی که ممکنه گریبانمون رو بگیری چیزی نیست...

واقعا حالتو میفهمم.....

کاش این آزها جز چکاپ قبل بارزاری بشن دوستان انقدر اضافه بر سازمان زجر نکشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله بهتر میشه فقط خنکیم رعایت کنه همسرت.... کمپرس یخ یه ربع شبها خیلی کمک میکنه..... لباس زیر ...

آنا جون فعلا داره رعایت میکنه.روزی دوبار یخ میزاره.میوه و سبزی هم همیشه زیاد مصرف میکنه الان بیشترش کرده.میخوام این مدت هم نزارم غذاهای سرخ کردنی و چرب بخوره.جنین شناس مرکز میگفت روغن کنجد سعی کنین مصرف کنین.لباس هم که سعی میگنه لباس راحت و گشاد بپوشه.فقط یچیزی آیا ادویه هم براش ضرر داره؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دوستانی که prp انجام دادین ، همون روز انتقال انجام می دن prp رو؟

عزیزم دوستان معمولا ۲-۳ روز قبل انجام دادن.....

بچه ها هیچ وقت از شرایطی که هستید ناشکری نکنید ترخدا...من بعد از اینکه جلوگیری قطع کردم ماه بعدش طبی ...

عزیزم امیدوارم بری و با خبر معجزه برگردی.....

من ازت خداحافظی نمیکنم اما به خدا میسپارمت....

منتظرم با خبر معجزت برگردی.....

عزیزم من قابل نیستم ولی از خدا برای همه میخوام که نجاتشون بده و حال همه رو خوب کنه و دلشون رو شاد، ا ...

عزیزم هر چه میخواهد دل تنگت بگو....

اینجا درددل نکنی کجا کنی عزیزم؟

انشالله بهتر میشه فقط خنکیم رعایت کنه همسرت.... کمپرس یخ یه ربع شبها خیلی کمک میکنه..... لباس زیر ...

آنا جون یه چیز دیگه شوهرم طبعش گرمه.کلا گرمیجات رو باید حذف کنه یا میتونه کنار گرمیجات سردیجات بخوره که متعادل بشه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نمیدونم والا، نچرال یعنی چه شکلی؟ 

نچرال یعنی میذارن تخمکگذاری کنی و هورمونات نرمال ترشح بشن بعد چند روز بعد تخمکگذاری انتقال میدن واست.....

بدنتو گول میزنن فکر میکنه خودش جنین رو تشکیل داده.....

خخخخخخخخ....

والا چند روز قبل انتقال دکتر بهمون گفت زنگ بزنید بیمارستان که بسته رو از فریز خارج کنن آماده شه پس ا ...

عزیزم والا از دوستان بودن که فقط این سی دیشون مشکل داشت و بعد یه انتقال منفی یا سقط دکترم سرمم تجویز کرد و بدنشون جواب داد.....

عزیزم دی اف آی رو گرید اثر میذاره اگه اشتباه نکنم اما خوب به سلامت جنین ربط نداره انقدرا چون بوده جنین گرید سی جواب داده ولی گرید آ جواب نداده چون مشکل ژنتیکی داشته.....

سلام انا جون من از دیروز استرادیول رو شروع کردم برای انتقال در کنارش ب کمپلکس و اسپرین از قبل عید و ...

آرامش آرامش آرامش.....

امید امید امید....

فکر + + +

آب زیاد بخور....

یه بند نخواب و هر از گاهی تو خونه دور بزن.....

یعنی کار آصف اشتباه بوده یا درست؟؟

به نظر میاد کار عاصف درس بوده.....

عزیزم فکر کنم بشه جای جمعه شنبه نخورد.... فکر کنم منظورش یه روز تو هفته بود.... حالا شاید جمعه روز ...

ممنونم عزیزم❤

یاس جون گفت اونم چندباری اشتباهی خورده دکتر گفته مشکلی نیست.

حالا منم گفتم همون جمعه بعد نمیخورم.

تو این هفتم دوباره میخام برم آز بدم ببینم همین ده روزی ک قرص خوردم چطور شده.. برای همون قضیه ی تفاوت بین دوآز... بعدم به دکتر غدد میگم ببینم چی میگه.

والا سرگیجم اصلا سابقه نداشتم ها.. اولین بار بود.حالا زنگ میزنم ببینم چی میگه.. البته گمون نکنم کیشانی بگه بزا از دکتر بپرسم خودش جواب میده😁 و حتما هم میگه فشارتو چک کن طبیعیه😐

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مرسی عشقم.اره چون گاهی وقتا اینجوری میشم فقط...انا جون بنظرت این تیر کشیدنا نشونه ی انقباض نیست؟یعنی ...

عزیزم تیر کشیدن فکر کنم با انقباض فرق کنه....

باورت میشه خنگ شدم الان خیلی دقیق یادم نمیاد چی چجوری بوده؟

خخخخخخخ.....

عزیزم نگفت تا کی شیاف داری.... برا من پرولوتون که شروع شد یه مدت بعد شیاف رو قطع کرد دقیق یادم نیست ...

والا برای من پرولوتون که شرو شد گفت شیافو فعلا بزار تا اون کمبود جبران شه.. منظور یهو دوتا عضلانی رو قطع میکنیم موردی نباشه.

فک میکردم اخر فروردین ک میرم قطع کنه. اما گفت بزار تا نوبت بعد بعد کم کم قطعش میکنم.نوبت بعدیم ۴ خرداده. شیطونه میگه خودم قطعش کنم کم کم...😂 اخه لکه بینیم ندارم خداروشکر.یجا خوندم از زایمان زودرس جلوگیری میکنه.اتفاقا به یاس میگفتم چون رحممون تک شاخه شاید بخاطر اینه هنوز داریم شیاف.الان هرشب یدونس ،مثلا میشه یشب درمیون بعد قطع؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀