2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
نکنه تو برگه اشتباه نوشتن واسه بغل دستیم نوشته بود چهار شنبه اتفاقا شیافایی که بهم داده واسه سه روزه ...

باز بپرس ببین

کیفیتشون چطور بود

شاید کیفیتشون پایین بوده گفتن شاید سه روز نمونه انتقال بدیم

چندتا جنین داشتی

تبریک میگممم عزیزممم خدا رو شکرر که مثبتیامون تعداشون داره بالا میره ایشالله هشت ماه بعد صحیح و ...

ممنون عزیزم،آره خدارو شکر انشاالله همینجوری ادامه داشته باشه و قسمت همه بشه

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز بپرس ببین کیفیتشون چطور بود شاید کیفیتشون پایین بوده گفتن شاید سه روز نمونه انتقال بدیم چندتا ...

اصلا چیزی بهم نگفتم بعد از تخمک کشی گفتن دیگه کاری نداری اینجا به سلامت منم نمیدونستم  چیکار کنم....باید ازشون سوال میکردم ؟مگه همون موقع  لقاح رو انجام میدن و گرید میگن؟..خدایا من چقد خنگم😭😭😭😭😭

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزییییزم مبارکه شادیت مستدام اگر دوست داشتی از علایمت بگی ما منتظران رو خوشحال میکنی💕

مرسی عزیز دلم انشاالله دل همه تو این روزای سخت شاد بشه

علائم خاصی نداشتم فقط از دیروز یه کوچولو سینم درد میکرد

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
باز بپرس ببین کیفیتشون چطور بود شاید کیفیتشون پایین بوده گفتن شاید سه روز نمونه انتقال بدیم چندتا ...

مگه همون موقع میگن چند تاست؟❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
مباااااااااارررررککککککککک...ایشالا نی نی رو سالم بغل بگیری ...چقدر اونروز نگرانون کردی گفتی بی بی م ...

فدااااات عزیزم آره اصلا خودمم باورم نمیشه از آزمایشگاه تا خونه فقط گریه کردم

فدااااات عزیزم آره اصلا خودمم باورم نمیشه از آزمایشگاه تا خونه فقط گریه کردم

مبارک باشه عزیزم انشالله سالم بغل بگیریش...میگم ببخشید یه سوال تو مراکز جنین دو روزه انتقال نمیدن ؟

عرزیزم میشه چندتا سوال بپرسم  شما شب قبل انتقال نزدیکی داشتید? روزانتقال صبحانه چی خوردید؟وان ...

نه عزیزم این ماه اصلا از وقتی داروهامو شروع کردم نزدیکی نداشتم صبحانم والا دقیق یادم نمیاد فک کنم نون پنیر گردو خوردم  مثانمم پر بود چون انتقالو با سونو انجام دادن

مبارکه از علایم هات میگی بهم

ممنون گلم انشاالله این دفعه خودتم با خبر مثبت شدنت دل ماروهم شاد کنی

علائم خاصی نداشتم فقط از دیروز یه کم سینم درد میکرد بیبی چکمم که پریروز منفی بود

مبارک باشه عزیزم انشالله سالم بغل بگیریش...میگم ببخشید یه سوال تو مراکز جنین دو روزه انتقال نمیدن ؟

مرسی عزیزم انشاالله قسمت خودتم بشه و زودی مامان بشی

نمیدونم واقعیتش واسه خودمم روز انتقال فهمیدم 5 روزس

مبارکت باشه  شما فک کنم روز دهم تست دادین گفتین منفیه

ممنون گلم آره اگه از فردای روز انتقال حساب کنیم روز دهم میشد بیبی چکم منفی شد