2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزیزم منم دوبار پیش عارفی دوبار شیراز انتقالام منفی شد حالا ۲۱ نوبت گرفتم برم پیش نصر ولی جنینام شیر ...

عزیزم فکر کنم که می تونی انتقال بدی تهران چون یه خانمی بودن که تانکر از مرکز مام که دکتر نصر در اونجا هستن گرفته بودن و از اردبیل جنین هاشونو به تهران منتقل کردن ولی بازم حتما خودت سوال کن. دکتر هم هیچ کار اضافه ایی برای من انجام ندادن فقط انتقال با سونوی دقیق 

متأسفانه شانس مثبت شدن هربار ۴۰ درصد هست. من ۳ بار منفی شدم بدون هیچ دلیلی با جنینهای گرید a. مشکل ...

منم دوبار مثبت شده بودم پررو شده بودم.اینبار منفی شدم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان وثتی ازمایش بتا رو دادیم اگر مثبت+++شد فرداش باید بریم دکتر حتما...اخه من نمیدونم روز بعدش یع ...

آره عزیزم قرصا و آمپولاتو طبق قبل ادامه میدی .در صورتی که لک ببینی یا انقباض داشتی میری دکتر ...دوهفته بعد از جواب آزمایشم میری برای سونو قلب انشالله

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام دوستان میگم آزمایشگاه رویان معتبره ؟tsh باید چند باشه ؟دوستانی که بار اول مراجعه کردین براتون آزمایش fsh ,lh ,amh نوشتن؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوبی؟ خیلی ناراحت شدن از دهدی یا بی بی ؟ 

مرسی خوبم .هر دو .منفی بودن .قسمت بوده .مجبوریم تحمل کنیم اینم میگذره... نمیدونم یا صبور شدم یا سقط برام خیلی سخت بوده که در برابر این راحتترم

مرسی خوبم .هر دو .منفی بودن .قسمت بوده .مجبوریم تحمل کنیم اینم میگذره... نمیدونم یا صبور شدم یا سقط ...

آفرین صبور باش حتما خدا جوابتو میده 😔😔

ولی خیلی سخته

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
شادن گل من هر کی ازم بپرسه چرا بچه ندارید میگم هردو مشکل داریم و اصلانمیخوایم ،خودمون چه گلی به سر م ...

میدونم چی میگی عزیزم، منم یه وقتایی دلم برای شوهرم میسوزه پیش خودم میگم شاید اگه با یکی دیگه ازدواج میکرد بچه دار میشد...همسرتم بنده خدا این حس عذاب وجدانو داره از شدت ناراحتی این حرف رو میزنه اما اگه ببینه هیچجوری حاضر نیستی تنهاش بذاری کم کم آروم میشه

انشاالله به وقتشم خدا یه نی نی نازو سالم بهتون میده😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم ممنون منکه خدا خودش میدونه منو همسرم بی هم نمیتونیم ،خودش زندگیمون آروم کنه برای آرامشم دعا کن ...

ایشالا تا شما به نتیجه رسیدید قبلش خدا سوپرایزتون کنه ومامان بشی 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

کسی اینجا مرکز ناباروری یزد بوده؟؟ میخوام ببینم اطلاع داره میشه جنینامون رو برای انتقال به مرکز دیگه ای بگیریم یا نه؟؟

عزیزم  ترس های ما اکتسابی هستن همیشه اینطوری فکر میکردی ولی الان دیگه میدونی که اینها ربطی ندار ...

خیلی باحال بودییییییی....باور کن منم اگر متوجه شده بودم مثل شما عکس العمل نشون میدادم ...من از یک ساعت قبلش تو دلم ذکر میگفتم خخخخخ

خب خارشم که الان نرفته هنوزم خارش دارم ...تاکی برطرف میشه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مرسی خوبم .هر دو .منفی بودن .قسمت بوده .مجبوریم تحمل کنیم اینم میگذره... نمیدونم یا صبور شدم یا سقط ...

عزیزم.😞

خداروشکر ک صبورشدی اره قطعا ک دردمنفی شدن.کمتراز مثبت شدن و بعد سقط هس .انشاءالله جواب صبوریتو میگیری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای  مهبانو   نگاه کن حالا تا چند ساعت پیش  اینجا عینه خلو چلا سوال میپرسیدم  اش ...

خب درسته منم وقتی میگم شاید همه تعجب کنن اما باورت میشه ذره ای ناامید نیستم خخخخخ خیلی امیدوارم ....خسته میشم گاهی وقتا اما ناامید نیستم ودرتلاشم