2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان شوهرم  رفته بود  دکتر جنتی   دکتر خودشه ..  خلاصه  دکتر گوشیو گرفت باه ...

وای بعضی دکترا استرس آدمو ده برابر میکنن اما واقعا اونی دکتره ک بهت آرامش میده خداروشکر اروم شدی مواظب خودت باش روحیت الان خیلی مهمه 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
نه گفت وضعیتت خوبه انتقال بده چون من ۴ ماه قبلش لاپاراسکوپی کرده بودم

عزیزم منم دوبار پیش عارفی دوبار شیراز انتقالام منفی شد حالا ۲۱ نوبت گرفتم برم پیش نصر ولی جنینام شیرازن نمیدونم میشه ببرمشون نصر انتقال بده ایا نصر براتون کار اضافه ای هم کرد داروهاتون چین

الان میزارم سریع ببین پاکش کنم.

اخییییییییییییییییییییییییییی جووووونننن چ نانازیبیییییییی تو اخه؟؟؟؟؟؟دلم رفتتت🤩🤩🤩🤩 گوگولی مگولیییییی جوووننن نگاهشوووو اخه😍😍😍 خوبه گربت هستااااا باهاش انرژی بگیررر

من چندسال پیش فریز کردم اره همین قدر برام طول کشید دردم نداشت ولی یادم ترشح داشتم چندروز ولی مطمین ب ...

الان که فریز شدمم یعنی ممکنه خطرناک باشه...از بچگیم وقتی اسم زخم دهانه رحم میومد فک میکردم طرف سرطان داره...الانم همش میترسم بعدها بدخیم بشه خخخخ

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من نمیخوام شوهرم گیر داده باید بری🥺🥺🥺🥺

خب اون گیر بده شما نباید جدی بگیری عزیزم، باید یجوری رفتار کنی که فکر نکنه مشکله خودشه تنها، مثلا من الان نازایی دارم لوله هام بستست ولی شوهرم همیشه بهم میگه این مشکل برای هردومونه باید همراه هم باشیم اگه خدا بخواد بچه دار میشیم اگه نه که حتما حکمتی داره، منم اصلا خودمو مقصر نمیدونم چون تو بسته شدن لوله هام نقشی نداشتم، زنو شوهر فقط دوران خوشی که نباید با هم باشن هنر اینه تو اینجور مواقع پشت همو خالی نکنیم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

نقش طب سوزنی در میان روش های درمان نازایی چه می تواند باشد؟

براساس آماری که پژوهشگران دانشگاه آدلاید اعلام کرده اند، انجام همزمان هر دو روش طب سوزنی و IVF درصد موفقیت IVF را از ۲۶ تا ۳۱ درصد قبلی به بالای ۴۳ درصد افزایش می دهد. به علاوه انجام همزمان این دو روش توانسته هم تولدها را افزایش دهد و هم این که سقط و حاملگی های خارج از رحم را کاهش دهد.

نقشی که طب سوزنی دارد جالب توجه است چرا که زدن سوزن در نقاط مختلف بدن می تواند اثراتی را بر روی رحم داشته باشد. طب سوزنی عملکرد تخمدان را بهبود می بخشد و باعث تولید تخمک های بهتر می شود، بر روی رحم اثرات مثبت ایجاد می کند و باعث افزایش ضخامت لایه داخلی آن می گردد و دیگر این که موجب جریان بهتر خون به آن منطقه می شود و استرس مادر را بسیار کم می کند.

در نهایت تمامی این عوامل دست به دست یکدیگر داده تا میزان باروری بیشتر و در نقطه تقابل آن درصد نازایی کمتر شود. در ایران هم روش IVF و هم طب سوزنی در حال حاضر انجام می شود، اما ترکیب این دو روش هنوز در ایران انجام نشده که امیدواریم این مطلب سرآغازی برانجام این شیوه جدید درمان نازایی

اخییییییییییییییییییییییییییی جووووونننن چ نانازیبیییییییی تو اخه؟؟؟؟؟؟دلم رفتتت🤩🤩🤩🤩 گوگولی مگول ...

اره میبینی چه نازه .پاک نشدحالاچیکارکنم؟؟میره گوگل؟

قابلتونداره توام انرژی بگیرخیلی خوردنی هست وروجک

الان که فریز شدمم یعنی ممکنه خطرناک باشه...از بچگیم وقتی اسم زخم دهانه رحم میومد فک میکردم طرف سرطان ...

عزیزم  ترس های ما اکتسابی هستن همیشه اینطوری فکر میکردی ولی الان دیگه میدونی که اینها ربطی ندارن بهم بله اگر زخمی درمان نشه تبدیل میشه به سرطان ولی درمان شدیم و نذاشتیم به اونجاها بکشه. من وقتی میخواستم فریز کنم یعنی داشتم سکته میکردم به معنای واقعی هااا بلند بلند صلوات میفرستادم به دکترم التماس میکردم میگفتم هرکاری کنیم جز فریز😂😂فکرشو کن چقدر ضایع😂همش بخاطر اینکه یکی قبلنا بمن گفت سر فریز غش کردم چقدر درد داشتمو اینا🤔 الان خودت دیدی اصلا درد داشت؟؟؟واقعا خجالت کشیدم از خودم از تصوری ک توذهنم ایحاد شده بود‌. دیگه بهش فکر نکن فریز میدونی چیه؟با سرما زخمو ازبین میبرن اخه چیش مانعه کارت بشه؟اتفاقا زخم مزاحمو برداشتن اگر زخم و برنداره با زخم ک نمیتونی انتقال بدی گلم عفونت هم خودش خطرناکه بهش فکر نکن استرس نده بخودت 😘😘😘

اره میبینی چه نازه .پاک نشدحالاچیکارکنم؟؟میره گوگل؟ قابلتونداره توام انرژی بگیرخیلی خوردنی هست وروج ...

ا؟چرا نشد؟ این سایته کارباهاش سخته😒 اره خیلی گوگولیه😄🤩 بچه هم داره میاره میشن دوتا😃 یبار ی بچه گربه رو نجات دادم مامانه زاییده بود بچه رو ول کرده بود فک کن ۳ روزی صدای بچه میومدا پیداش نمیکردیم اخر پیله کردم پیداش کردم چشاش هنوز بسته بود طفلی با سرنگ شیر دادم بهش پشیمونم نگهش نداشتم الان اگر بود ی سالش میشد😄

نقش طب سوزنی در میان روش های درمان نازایی چه می تواند باشد؟ براساس آماری که پژوهشگران دانشگاه آدل ...

اصلا نمیتونم قبولش کنم به هیچ عنوان کسی که طب سوزنی داره بنظرم اندازه کسی ک فوق تخصص داره از بیماری ها سر رشته نداره.