2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
ازشوهرم پرسیدم گریه کردی  گفت نه بابا واسه خودش گفت 🤣

منم باورم شده بود که گریه کرده...نزدیک بودم منم گریه کنم خخخخخخخخخ....تاالان ک گفتی براخودش گفته

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ممنون جانم، ان شاالله، من تا الان که پنج روز میشه روزی 2 تا آمپول زدن تو دوتا سرنگ جداگونه، درد داره ...

عزیزم دکترتون گفتن جدابزنین؟؟میگن جداگلوله نمیشه ولی دکترااثرامیگن دوتاتویه سرنگ

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لیانا جون.یه سوال دارم.من هفته قبل سرکلاژ کردم..دردپریودی داشتم ولی از دیروز تا الان خیلی بیشتر ...

سلام عزيزم دوقلوهات خوبن 

من سركلاژ نكرده بودم به خاطر اينكه تجربه نداره 

از دكترت نپرسيدي ببين درد پريود طبيعيه 

ولي اگه شديد بشه رو نميدونم 

كاشي مرضي جون  رو صدا ميزدي اون فكر كنم بدونه چون ماماست 

حتما اينو پيگير باش گلم 

انشاالله كه طبيعيه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بیمارستان پارس پرسیدم،3800 بود

عزيزم نيلو ١٥٠٠ ميشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره من باحرفای شما  ها اروم شده بودم  .. ❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍

❤️❤️

شادن گل من هر کی ازم بپرسه چرا بچه ندارید میگم هردو مشکل داریم و اصلانمیخوایم ،خودمون چه گلی به سر م ...

عزیزم تمام پستاتو خوندم یاد خودم افتادم انگار تمام خاطرات بد زندگیم اومد جلوی چشمم واقعن درکت میکنم من ۵بار انتقال نا موفق داشتم بار ششم با لطف خدا باردار شدم اینقدر سختی کشیدم اینقدر حرف شنیدم که نگو اما هیچ وقت دست از تلاش بر نداشتم یه مدتی فکر بچه رو از خودت و همسرت دور کن برای خودتون زندگی کنین باورت نمیشه من گاهی اوقات دلم تنگ میشه برای روزهای دونفرمون دخترم و می زارم پیش مامانم تنهایی با شوهرم میریم گردش. چند ماهی فکر بچه رو از سرتون دور کنین فقط به خودتون فکر کنین مسافرت برید. بگردین فقط خوش بگذرونین بعد از چند ماه خیلی محکم و استوار درمان رو دوباره شروع کنین حتمن میشه عزیزم کی لایق تر از تو و همسرت برای مامان و بابا شدن

همیشه بیادتیم و برات دعا میکنم که آرامش به زندگیت بدگرده

فداتشم😘😘😘اخه ی دوستمم هربار انتقال داشت استراحت مطلق داشت ی روز خسته شد اخرین انتقالش فرداش رفت س ...

واقعا??من رونمیزارن تکون بخورم که.خوش بحالش کاش بشه منم بیام بگم یدونه منم گرفت

ممنون عزیزم،به زودی خبر مامان شدن شما رو بشنویم. سل فری یه آزمایش خون هستش که در تکمیل ان تی تجویز ...

اهان ممنون ازجوابت خداییش گرونه ها.خداکوچولوهاتون روصحیح وسالم بزاره بغلتون

سلام عزيزم دوقلوهات خوبن  من سركلاژ نكرده بودم به خاطر اينكه تجربه نداره  از دكترت نپرسي ...

ممنونم عزیزم..تاپیک زدم اونایی که سرکلاژ کردن گفتن این تجربه رو نداشتن..حالا دیشب با شیاف بهتر شدم..امروز صبح زنگ میزنم ماما ببینم چی میگه

مبارکه عزیزم ان شالله مامان میشی من از شنبه دوتا شما چی من پاهام حرکت نمیکنه با دستم برمیدارم پام ...

نه خدارو شکر دردش اینقد شدید نیست، ان شاالله مامان میشی و همه این دردا فراموش میکنی عزیزم، اگه خییلی درد داری، حوله گرم بذار روش آرومتر میشی

عزیزم دکترتون گفتن جدابزنین؟؟میگن جداگلوله نمیشه ولی دکترااثرامیگن دوتاتویه سرنگ

نه عزیزم، دکترم نگفت ولی اونکه تزریق می‌کرد میگفت دکتر به ما گفته تو دوتا سرنگ تزریق کنید که آبسه نکنه، منم از خدا خواسته استقبال کردم، ولی فکر نکنم مشکلی باشه چون هردو با هم تزریق میشه دیگه حالا با چند ثانیه اختلاف