2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
چقدر امشب دلم گرفته من با این همه قوی بودن نزدیک ازمایشم 😭😭😭استرس دارم ای خدااااا

فردا از داريد؟( من زياد نميام، يهو كلي صفحه جلو ميره، نميدونم چه خبره)

ان شاالله خوش خبر باشيد

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
سرچ كردم زده بود التهاب از چند روز بعد تست پاپ لكه بيني داشتم، گفتم بخاطر ازمايش بوده بعدش ترشح ...

عزیزم شما سونو واژینال شدید ...اگر اواسط تخمک گداری باشه که خونریزی تخمک گذاری برای خیلیا هست...اگرم نه بخاطر عفونت میتونه باشه..پولیپ..فیبروم..کیست..یا اندمتریوز ولی برای شما التهاب داره از عفونت نگران نباش عزیزم هیچی نیست

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا از داريد؟( من زياد نميام، يهو كلي صفحه جلو ميره، نميدونم چه خبره) ان شاالله خوش خبر باشيد

نه عزیزم ۳ ازمایش دارم برام خیلی دعا کن 😥

نه یکی گرفت .همسرم خیلی ضعیف بود خودم تنبلی تخمدان داشتم 

همسرمنم خيلي ضعيفه چند ماهته الان؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
واییی درکت می کنم منم 😭😭😭

😢ایشالا هممون جواب بگیریم انگار میخوان دارم بزنن اعدامم کنن انقدر میترسم 😥😥😥😥😥انگار سوار ترن هوایی شدم دلم میریزه دست خودمم نیست 🤔🤔

اره منم میبینم یکی ازحسرت دراومده خوشحال میشم😁😁 خداخودش دل هممون روبه لطفش شادبکنه

ان شاءالله 

خدا هیچ زنی رو از نعمت بارداری و  به اغونش گرفتن فرزندانش محروم نکنه 

آمین

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
لطفا برایم منم دعا کنید البته خودم هم دارم سوره مریم میخونم‌ 

چشم عزیزدلم 

اسمتون وارد کردم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دوستم لعد  چند بار انتقال منفی   .. دیروز  طبیعی دوماه بعد اخرین انتقال منفیش باردار ...

خدا کنه من هم ی روزی بچه دار بشم .من همش میترسم اصلا کلا بچه دار نشم بدون هیچ علتی .من هرکاری از دستم برمیاد انجام میدم ولی مهمترینش خواست خداست . نمیدونم چه حکمتی هست واقعا

بستگی داره سیکلت و چند روزه بزارن برای من ۴۵ روزه بود

آها سیکل کمتر از اینم داریم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍