2777
2789
عنوان

قرض دادن و پس گرفتن پول

357 بازدید | 38 پست

سلام دوستان 

من پارسال مرداد ماه ب یکی ۱۰ میلیون قرض دادم و الان ب این پول نیاز دارم، ۲۲ ماه قبل با کلی رودربایستی ب طرف پیام دادم و گفت یا تا آخر هفته برات واریز میکنم یا نهایت تا پنج آذر ک حقوق گرفتم، هنوز واریز نکرده برام و روم نمیشه پیام بدم

اصا بنظرتون دوباره گفتنش کار درستی هست؟

اگه آره چجوری بگم؟

تو ایران اینجوریه که اگه قرض ندی باید خجالت بکشی قرضم بدی و بخوای پس بگیری باز تو باید خجالت بکشی😏

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بگو چطور اون روش شد از شما قرض بگیره شما چرا روت نشه.. امروز دوباره زنگ بزن شخصا حرف بزن بگو یه مقدار بدهی دارم و روی اون پول حساب کردی واریز کن لطفااا.. فقط برای گرفتن زرنگ و برای پس دادن نه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
تو ایران اینجوریه که اگه قرض ندی باید خجالت بکشی قرضم بدی و بخوای پس بگیری باز تو باید خجالت بکشی😏

آخه خب خود طرف باید بفهمه دیگه الان ی سال بیشتر گذشته، من اصلا ب روش نیاوردم ماه قبل هم با کلی خجالت گفتم حالا باز من باید خودمو کوچیک کنم

اصا موندم گفتن دوباره ش درست هست یا شأن خودمو میارم پایین

آره رک بگو...چرا خجالت میکشی؟ تو بهش محبت کردی، بهش فرصت هم دادی.. بعد از اون دیگه برمیگرده به شعور اون.. یه چند روز دیگه صبر کن اگه خبری نشد رک و مستقیم بهش بگو نیاز داری و زودتر پرداخت کنید. تو گرفتن حق خودتون سست نباشید

این کاربری دست چندین نفر است.
آخه خب خود طرف باید بفهمه دیگه الان ی سال بیشتر گذشته، من اصلا ب روش نیاوردم ماه قبل هم با کلی خجالت ...

کاملا درک میکنم 🤦‍♀️

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

آره رک بگو...چرا خجالت میکشی؟ تو بهش محبت کردی، بهش فرصت هم دادی.. بعد از اون دیگه برمیگرده به شعور ...

می‌دونی قبلش واقعا نداشت ولی الان رفته جای خوب سرکار و مبلغی نیست براش

از اینکه حس میکنم داره سواستفاده می‌کنه زورم گرفته

واقعا روم نمیشه انقد صریح باهاش حرف بزنم😭

نه حالا صریح.. بگو فلانی جان والا طبق قولی که دادید منم سر اون یه مقدار قسط عقب مونده دارم لطف کنید به حسابم واریز کنید و گرنه بانک حساب ضامنو میبنده.. تاکید کن تا امروز حتما. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ما س ساله پولو‌دادیم هنوز نتونستیم بگیریم عزیزم بنظرم آدم پولو ک میخواد ب کسی بده باید دیگه رفته فرض ...

من از این اشتباه ها زیاد کردم ی وام در اومد اسمم صد میلیون بود دادم ب برادرم شش ماه پیش

هنوز پس نداده میخواستم طلا بخرم الان با این تورم هیچ جوره نمیشه جبران کرد

تازه همونم داره خرد خرد برمیگردونه بهم ک اصا نمی‌فهمم خرج چی میشه

فقط قسط ش موند برای من