2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این اتفاق برای من افتاده و شدیدا ذهنم درگیر این مسئله س ، پرسیدم گفتن چون تعداد جنین ها کم بوده این ...

اهان چی بگم والله,شاید.برای اون یدونه فریزچندگرفتن؟؟ایشالله که همین دونه ات محکم دلتوچسبیده

سلام خانما

سوال داشتم

من رفتم سونو روز۱۹سیکلم بعددکی گفت باز ال دی رو ادامه بده سه هفته بعد بیا جوری که پریود نبینی...الان ضرر نداره اینجوری ادامه دادن؟کیست داشتم گفت کوچیک شده ولی رفع نشده...بعداینو که ادامه دادم پریودشم بعد برم پیشش یا نه؟یادم رفت بپرسم ازش کسی تجربه نداره؟الان ۵تاینا مونده قرصم تموم شه که باز باید ادامه بدم یه برگه ی دیگه😓

ازاینورم کارام میخواد بخوره به عید میفته بعد تعطیلات☹

@زینبی_بابا    

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
😂😂😂تازه بعدش همشون زنده میشن یه دورم تو قبر تکون میخورن نمیدونی یه وضعیه صب به شوهرم گفتم تروخدا ...

سمانه جون قبل از خواب یازده بار سوره قدر بخون بخواب...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

سلام

بچه ها یه چیزی ذهنمو درگیر کرده

بچه هایی ک نزدیک زایمانشونه یا قبلا زایمان کردن .کسی هست کلاس های قبل زایمان رفته باشه؟

ما که آی وی اف کردیم میتونیم این کلاسا رو بریم؟

بعد از سونوی دوم غربال گری میخوام زیر نظر ماما باشم اشکالی نداره؟ حتما باید متخصص زنان باشه؟؟

آخه شهر ما این کلاسا رو فقط ماما میزاره

دوستان من به دلايلي قادر به ادامه سيکل پانکچرم نميباشم پنج روز هم هست که امپول گونال اف و يک ماه سين ...

عزیزم سر خود سیکلتو کنسل نکن حتما تحت نظر دکتر این کار انجام بده. گونال آمپول قوی هست، با دکترت مشورت کن که ان شاالله مشکلی برات پیش میاد

خب مسلما گونال عااالیه، بچه ها بودن که گرفتن، حالا اگه پیامت ببینن بگن از کجا و کدوم داروخونه تونستن ...

اخه خودشون دیگه گونال نمینوسین

گفتن روشمون عوض شده،داروهامونو عوض کردیم

بعدش گفتن گونال دیگه نیست چون تحریمه

عزیزم سر خود سیکلتو کنسل نکن حتما تحت نظر دکتر این کار انجام بده. گونال آمپول قوی هست، با دکترت مشور ...

میگم این سری بهم آمپول سینافک بر بازو نداد

امپول بازو حتما باید تو دوره پانکچر شدن باشه یا نه؟

همش میگم یادشون رفته

اخه خودشون دیگه گونال نمینوسین گفتن روشمون عوض شده،داروهامونو عوض کردیم بعدش گفتن گونال دیگه نیست ...

دیگه به دکتر و مرکزی که میری اعتماد کن، ان شاالله که بهترین نتیجه بگیری