2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم من بقیه داروهاتون نمیدونم چیه اما اچ ام جی برای بالغ شدن فولیکول هست و اچ سی جی برا آزاد شدن ت ...

مرسی دوستم

بخدا قاطی کردم

دوبار منفی شدم،کلا گیج شدم بخدا

خیلی حساس شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂والا بخدا مردم اینقدر خواب قبرستون دیدم دیشب نوبت عموی شوهرم بود 

میترسم تا وقتی جوجه هات به دنیا بیان نصف فامیلو نابود کرده باشی😂😂😂 اشکال نداره عمرشون طولانی میشه😉

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
میترسم تا وقتی جوجه هات به دنیا بیان نصف فامیلو نابود کرده باشی😂😂😂 اشکال نداره عمرشون طولانی میشه ...

😂😂😂تازه بعدش همشون زنده میشن یه دورم تو قبر تکون میخورن نمیدونی یه وضعیه صب به شوهرم گفتم تروخدا ببین عمو امیر زندس😂گفت چته چرت و پرت میگی😂😂😂

عزيزم شما قبل انتقال آمپول نداشتي فقط شياف بوده ؟

چرا عزیزم آمپول هم داشتم، از قبل انتقال ۳ روز یکبار بود. ۱۶ روز بعد از انتقال که خونریزی کردم شد هرروز. تقریباً هفته ۹ شد یک روز درمیون. از هفته ۱۱ هم قطع شد. شیافم هفته ۱۴ قطع شد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
مرسی دوستم بخدا قاطی کردم دوبار منفی شدم،کلا گیج شدم بخدا خیلی حساس شدم

ان شاالله این دفعه مثبت بشی و خوش خبر بیای عزیزم، همه یه جورایی تو همین مسیر هستیم و همدردیم 

سلام .کسی میدونه بلاست یعنی چه.یکی ازفامیلام ۱۹تا جنین فریز شده داره چون شکمش اب گرفت موندش انتقالش الان دکترش گفته چهارشنبه یه عمل روجنین ها میشه که اگه پوچ شدن هیچی اگه نه انتقال داده میشه.کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده لطفا جواب بدید

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام .کسی میدونه بلاست یعنی چه.یکی ازفامیلام ۱۹تا جنین فریز شده داره چون شکمش اب گرفت موندش انتقالش ...

سلام. بلاست یعنی جنین ۵ روزه.

سلام. بلاست یعنی جنین ۵ روزه.

یعنی چی جنین ۵ روزه

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
یعنی چی جنین ۵ روزه

یعنی تخمک و اسپرمی که لقاح دادن و جنین شده ۵ روز توی آزمایشگاه رشد کرده و شده جنین بلاست یا ۵ روزه.

یعنی تخمک و اسپرمی که لقاح دادن و جنین شده ۵ روز توی آزمایشگاه رشد کرده و شده جنین بلاست یا ۵ ر ...

ممنون گلم.این شخصی که چهارشنبه انتقال داره بهش گفتن روجنین های فریز شدت عمل داریم که پوچ میشن یا نه