2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
آره عزیزم چهار بار میکرو کردم😔😔ولی منفی شده..خودم ۳۰ سالم ..ذخیره تخمدانمو نمیدونم..انشاءالله بارد ...

همسن منی دقیقا". ان شالله درست میشه نگران نباش. به نظرم اگه به یزد نزدیکید برید پیش دکتر محبوبی طب سوزنی شاید ان شالله از این طریق نتیجه بگیرید. اگر نه بیایید تهران با دو سه تا ارولوژ خوب مشورت کنید. 

آخه منم اسفند برای بار دوم انتقال دارم هرچقد به دکترم اصرار میکنم یا خراش یا پی ار پی یه کاری کنه می ...

عزیزم منم این دفعه کلی درمورد پی ار پی تحقیق کردم و به دکتر گفتم میخوام بار دوم پی ار پی انجام بدم گفت هنوز نتیجه مثبتش اثبات نشده هرچقدر اصرار کردم که تو پروندم قید کنه تا موقش انجام بدن قبول نکرد من نمیدونم چرا دکترا مقاومت میکنن خب به قول شما باید بار اول با بار دوم یه تغییری داشته باشه حداقل این کار اینه که تو روحیه آدم تاثیر داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسن منی دقیقا". ان شالله درست میشه نگران نباش. به نظرم اگه به یزد نزدیکید برید پیش دکتر محبوبی طب س ...

ممنون آهو جان ..یزد که فکر کنم نزدیک ۲۰ ساعت با ما فاصله داره ولی تهران حتما میایم ..انشاءالله ۳۱ سالگی بچمون بغلمون باشه انشاءالله همه ی منتظرا خیلی زود دامنشون سبز بشه..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ن ندارم صبح ک منفی بود پرتش کردم الان رفتمم دیدمش دیشبم لکه بینیم قرمزرنگ شد بعد پاک شد 

عزیزم الان که قشنگ هاله مشخصه ولی خب اعتبار بی بی چک نهایت ده دقیقه اس. انتقال دادی؟ روز چندمه؟ اگه موعدشه برو آزمایش بده. 

نه والا واسه من اتفاق نیفتاده گلی اتفاقا شیوا با همه بد اخلاقیش هر وقت به پستش خوردم وقت گذاشته فقط ...

چه عجیب حتما سختگیری خود رویان هست. من مطب خود دکتر صدیقی با همسرم رفتم تنها دکتری بود که کلی هم سوال از من کرد در مورد منظم بودن پریودم و این جور چیزها. 

من هم خیلی معذبم ولی یطوری میرم دکتر زنان یا سونو واژینال که کمتر خجالت بکشم. تازه دکتر من آشنا هم ه ...

سونو تورویان خیلی خوبه.شلوار خوشگل بهمون میدن 😁خوشتیپ میشیم 😃😃وادم خجالت نمیکشه

من هم خیلی معذبم ولی یطوری میرم دکتر زنان یا سونو واژینال که کمتر خجالت بکشم. تازه دکتر من آشنا هم ه ...

وای خیلی بد کلا دکتر زنان این چیزاش بده آشنا بیشتر ادم خحالت میکشه هرچند اینا کارشونه و سریعم انجام میدن ولی باز ادم معذبه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
۱۵ سالگی ازدواج کردم اجی

خداروشکر کلی فرصت داری دختر خوب، من 35 سالمه معلومم نیست کی قراره نتیجه بگیرم😞😞😞

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت بشم که تمام سعیتو میکنی بهم امید بدی 🤗😚🌸🌹 اگر حرفای شما نبود داروهامو قطع میکردم 

فدای خودتو جوجه های تو دلت عزیزم🧡🧡🧡💛💛🧡💛

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
خداروشکر کلی فرصت داری دختر خوب، من 35 سالمه معلومم نیست کی قراره نتیجه بگیرم😞😞😞

عزیزممم بخدا همسنای تو می خوان ازدواج کنن تازه ولی حتنا این سری مامان شدی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود