2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزدلم، خوبم خداروشکر، خوبی شما؟ والا پاییز جون پنجشنبه انتقال دادم ولی خب گفتن جنینام بازم ر ...

خوب عزیزم ازمایشات ژنتیکی رو انجام ندادید؟؟

انشاالله که اینبار دیگه مامانی 

منم به امید خدا دوباره میخوام وارد سیکل انتقال شم..منتظرم پریود بشم....

خدا کنه عزیزم، ممنون😙😙😙

فداااات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم ازمایشات ژنتیکی رو انجام ندادید؟؟ انشاالله که اینبار دیگه مامانی  منم به امید خدا د ...

نه آزمایش هیچی ندادم به جنین شناس گفتم گفت فعلا لازم نیست

به امید خدا که این سری نتیجه بگیری عزیزم😍😍😍 چندتا جنین داری راستی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خدایا شکرت😢😢😢😢 بچه ها مثبت شدم.بتای ۴۵۰ انشالله روزی همه منتظرا

خدا رو شکر😭😭😭😭اونبار که منفی شدم همه اونروز منفی شدن خیلی ناامید شده بودم اما اینبار اینجوری... خدا روشکر خدا روشکر

نه منفی نشدی بخدا اگ زور ۱۰ میشد بی بی زد یا حتی آز داد ک دکترا آزمایش رو برا روز ۱۰ مینوشتن

قربونت بشم که تمام سعیتو میکنی بهم امید بدی 🤗😚🌸🌹

اگر حرفای شما نبود داروهامو قطع میکردم 

الهی شکر چه علائمی داشتی بی بی چکم زدی؟

مرسی عزیزم

علائم نه.چون من از قبل از اتتقالم که شروع به زدن پروژسترون کردم دردای قبل از پریودی رو داشتم.تا چهار روز بعد از انتقال.بعد از اون دیگه هییییییچی نداشتم تا امروز که موعد پریودمه دوباره دلم گاهی اوقات درد میگیره.

البته سمت چپ رحمم گاهی اوقات تیر میکشید.همین عزیزم

گلم حتما به دکترت بگو، اون باید دارو بده، منم اوضاعی شبیه شما داشتم خود درمانی نکردم، علائمم رو به د ...

چی بگم😕

میترسم به دکترم چیزی بگم..از بس که حساسه!

میترسم دوباره  یه مشت آمپول برام بنویسه و دارو بده بهم..همین الانم که قرصا رو میخورم خیلی اذیتم

حالا قراره هفته آینده برم برا غربالگری

اگه دیدم بهتر نشدم بهش میگم

عفونت من خفیفه فعلا،یه لحظه احساس سوزش میکنم بعدش خوب میشه