2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
ماما شهرمون برام مينويسع؟

ماما بنویسه بیمه نمیده باید حتما متخصص زنان بنویسه.تو شهر خودتون برومتخصص زنان هزینه ویزیت رو بده نسخه ای که دکتر برات نوشته رو نشون بده بگو به جای گونال ۹۰۰برات ۱۴تا گونال ۷۵ بنویسه تا بیمه تایید کنه.من این کار رو کردم تو ۳تا نسخه برام نوشت بافاصله چندروز هر نسخه رو بردم داروخانه گرفتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۵ سالگی ازدواج کردم اجی

عزیزم انشاءالله با اولین انتقال مامان میشی ولی بنظر من از اول مرکز خوب برو که درست تشخیص بدن و برات وقت بزارن که انشاءالله همون اولش مثبت بشی ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
به نظرم نه چون ممکنه برای کسی که توی بیضه اسپرم داره این داروها خصوصا" سینال اف بد باشه این ها رو بر ...

عزیزم شما شوهرت توی بافت هم اسپرم نداشت؟چیکار کردین برای مرحله بعد؟

آخه یکی از دوستای منم همینطوریه دقیقاً

به نظرم نه چون ممکنه برای کسی که توی بیضه اسپرم داره این داروها خصوصا" سینال اف بد باشه این ها رو بر ...

در مورد اون داروها هیچی نمیدونم راستش ولی باهات موافقم ..باید یبار بیام تهران و اونجا پیش یه اورولوژی خوب برم که بدونم به دارو جواب میده یا نه ..که اگه اونم تایید کرد فقط راهش نمونه برداری از همون روش بریم جلو ..راستش من میگم شاید پی آر پی باعث بشه اسپرم تو نمونه هم بیاد..دیگ توکل بر خدا 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ایشالا فردا ۱۲ وقت دارم انقدر بدم‌میاد از سونو واژینال ادم خجالت میکشه

من هم خیلی معذبم ولی یطوری میرم دکتر زنان یا سونو واژینال که کمتر خجالت بکشم. تازه دکتر من آشنا هم هست خیلی سخته. یه مانتوی خیلی خیلی بلند میپوشم. تا وقتی دکتر بیاد کلا روی پامه برای سونو واژینال هم که تا دستگاه رو بذاره داخل سریع روی پام رو می کشم. با خوت ملافه ببر راحت باشی

نه فقط استرادیولم بار اول ایرانی بود بار دوم خارجی بار اول امپولامو سروقت نمیزدم 😐یبار صبح یبار عص ...

آخه منم اسفند برای بار دوم انتقال دارم هرچقد به دکترم اصرار میکنم یا خراش یا پی ار پی یه کاری کنه میگه نه دفعه دوم کاری نمیکنم بهش گفتم اگر مشکلی نبود دفعه قبل میگرفت اگر کاری نکنی فرقش با دفعه قبل چیه بازم نمیشه اما گوش نمیده خلاصه با ناامیدی می خوام ماه آینده انتقال بدم