2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
زینب جان من تا روز انتقال لب به ماست و سردی نزدم.تازگی باز با برنج و .....ماست هم میخورم.سردی خوردن ...

نه گلم، مصلحش رو بخور، مثلا کاست با نعنا 

یا برنج سعی کن همیشه سفید نخوری 

کلا عین مراعات های قبل انتقال باش فقط مثلا عرق دارچین و این جور چیزا رو نخور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جون یه سوال دارم ازت من ۲۲روز از انتقالم میگذره بتا مثبت شده اما همش علایم پریودی دارم دل دردا ...

خیلی خیلی مبارک 😍 😍 😍 😍 

آره گلم طبیعیه 

حتی من الانم حس پریودی دارم تقریبا هر روز، اون قسمتی که قبلا رحمم کوچیک بود و درد میگرفت

کلا وقتی درد مداوم نباشه و نامنظم باشه و با استراحت از بین بره، جدی نیست

خیلی خیلی مبارک 😍 😍 😍 😍  آره گلم طبیعیه  حتی من الانم حس پریودی دارم تقریبا هر روز، ...

ممنونم ازت .دعا کن هفته دیگه قلب نی نیم تشکیل بشه😍 .گلم امپول انوکساپارین رو تا کی تززیق میکردی

زینب جون ازنظرشما با توجه به مشکل دی اف ای دکترجنتی بهتر هست یا دکتر صدیقی ؟ابن سینا برای دی اف ای د ...

عزیزم نگران راه که نباش واسه خطرش، ان شاء الله بعد از + شدن همون شیراز کلی متخصص زنان حاذق داره، زیر نظر یکی تو همون شیراز باش ولی واسه انتقال و... خطر نداره

اما بین ابن سینا و رویان عزیزم خودت باید انتخاب کنی

یه جورایی حسی هست

من هر دو رو رفتم امکانات هر دو جا عالیه ولی رویان برام راحت تر و نزدیک تر بود، دوست خودم اونجا مامان شد، بعدا با دکترم دوست شدم، دیگه ابن سینا نرفتم همین

نه گلم، مصلحش رو بخور، مثلا کاست با نعنا  یا برنج سعی کن همیشه سفید نخوری  کلا عین مراعا ...

عشقم سلام 

خوبی ❤️ نینی خوبه❤️ 

یه سوال دارم من خیلییییییی دستشویی میرم واسه ادرار 

بد نیست واسه جنینم 

دلیلش چی میتونه باشه😫 

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
واقعا زينب جون  پيش خودشون نميگن شايد با اين كوتاه كاري اتفاقي واسه مادر وجنين بيفته  را ...

والا اگر چند جا رفتی احتمال خطا از جانب دکتر پیری میاد پایین چون گاهی تشخیص این موارد ممکن نيست 

ولی مشفقی خیلی تابلو جلو خودم یه سری موارد رو بدون بررسی تو ریپورت نرمال میزد 

فکر کن حتی جفت مارجینال برای نوع برش سزارین مهم هست، حالا منع زایمان طبیعی بماند

عزیزم نگران راه که نباش واسه خطرش، ان شاء الله بعد از + شدن همون شیراز کلی متخصص زنان حاذق داره، زیر ...

زینبی جان من از دیروز که سونو بودم دیگه خونریزیم تقریبا قطع شده.خیلی نگران ضخامتم هستم.الان که خونریزی نیست یعنی ضخامتم هم کم نمیشه؟ چیکار کنم برا کم شدن ضخامتم؟ خیلی نگران این موضوع هستم.

یه چیز دیگه تو سونو دو سه تا فولی دیدناگه این فولی ها با سینافکت از بین نرن  چی میشه؟ سیکلم کنسل میشه یعنی؟ برا ضخامتم چی؟ سیکل کنسل میشه اگه نیاد پایین؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
زینب جون سلام.من 14 ام انتقال داشتم.که بعد از انتقال روز 9 و 10 لکه بینی داشتم که دکترم امپول پروژست ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلم بعد از زدن hcg اصلا عجله نکن، واسه تیتر دادن چون معتبر نیست

دیگه بی بی چک اصلا نباید زد

باز هم صبر کن، ان شاء الله حتنا مامان هستی، فقط یه ذره دیر تر سندش میاد دستت💓💓💓

زینب جان یکی از همکارای من ۱۰ سال پیش میکرو کرده.میگه اونموقع بعد انتقال ۲ هفته حتما استعلاجی مینوشت ...

عزیزم الان تا وقتی لک و خون نیست، تهدید به سقط نیستیم

خودم هم تا قبل لک سرکار رفتم، بعدش هم قصد داشتم برم که تهوع شدید اومد

اما کار شما حدس می‌زنم خیلی سنگینه، به نظرم اگر مثبت شدی کمتر برو یا اصلا نرو تا سه ماهگی

@زینبی_بابا   سلام خوبید ؟ من گاهی اوقات سوزش ادرار میگیرم یا وقتی پریودم تموم میشه خیلی ت ...

آره گلم حتما حتما بگو

شاید عفونت راجعه داری و باید مدت طولانی تحت درمان باشی

اصلا خودسرانه دارو مصرف نکن چون مقاومت دارویی میاره

عزیزم از هفته چندم انوکسا قطع میشه قبل زایمان؟🌷🌷🌷🌷🌷

بستگی داره گلم با دکترت صحبت کن حتما ولی مثل آسپرين نیست که تا 6 روز اثرش بمونه، خیلی کوتاه اثر هست و برای موارد اورژانسی خیلی مناسبه

کلا یکی از دلایل ممنوعیت آسپرين در سه ماهه سوم همین طولانی اثر بودنش هست

تا یک هفته یا ده روز صبر کن 

دهم ازمایشمه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا