2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
اخخهه ایشالا اندفعه می زنی همش مثبته عزیزنمممم

خدا کنه مامان ماهک جون، یه همچین لحظه ی قشنگی قسمت همه منتظرا بشه انشاالله😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
لیانا جون دفعه بعد که باردار شدی ان شاء الله ،همه سونوهاتو بیا دکتر دلیری انجام بده برات..خیلی دقیق ...

کجاست عزیزم و تلفن وقت گیریشونو داری؟🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا کار خیلی بدی کرده😕 عجیبترش اینه مشکل از خودش بوده اونوقت رفته یه زن دیگه گرفته شاید شک دا ...

زنش چاق بوده رفته زن لاغر گرفت فکر کرده شاید تاثیر بزاره اما خوب نشد برا هیچکدوم 

خدا کنه مامان ماهک جون، یه همچین لحظه ی قشنگی قسمت همه منتظرا بشه انشاالله😍😍😍

ایشالا عزیزم نسیبت میشه و باهم میای از تکوناشونو نزدیک زایمانمون صحبت می کنیم

فقط خدادکنه یکی انتقال میدم بگیره؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
باشه گلی حتما نگاه میکنم 

عزیزم از هفته چندم انوکسا قطع میشه قبل زایمان؟🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زنش چاق بوده رفته زن لاغر گرفت فکر کرده شاید تاثیر بزاره اما خوب نشد برا هیچکدوم 

خدا شفاش بده چقدر اخه این مدرا پرو تشریف دارن مشکلم دارن باز می خوان بگن ما خوبیم اه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ایشالا عزیزم نسیبت میشه و باهم میای از تکوناشونو نزدیک زایمانمون صحبت می کنیم فقط خدادکنه یکی انتقا ...

الهی آمین❤❤❤

جنینات بلاستن؟ بلاست خیلی خوبه شانسش بالاست دکترم همیشه میگه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام رفتي سونو به سلامتي

آره سمانه جون،تازه دیروز امتحانام تموم شد،همون دیروز رفتم پیش دکتر،گفت همه چیز خوبه خدا رو شکر.البته صدای قلبش رو برام نذاشت.

بهم گفت دو هفته دیگه شنبه برم سونوی غربالگری سه ماهه اول،دو هفته دیگه شنبه میشه اول هفته یازدهم،به نظرت زود نیست؟

برا تو گفته چه تاریخی بری سونو؟

دکتر من عابدي هست تقريبا يه ماه و نيم پيش برام اوابوست و فرتيل ايد خانم ها با کيوتن نوشت که من اوابوست و فرتيل ايد رو از داروخانه اينترنتي داروياب گرفتم الان که ديدم فرتيل ايد رو داره به نظرم با کيوتن بخوريد خوبه .

خدایا شکرت
بیپارستان ابان دکتر طرازی مال منم قرار بود دوتا بلاست باشن ولی دیگ قسمت بود ۳ تا بلاست بشن  ب ...

عزیزم واسه شما چندتا جنین رو گذاشتن که بلاست بشه ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
زینبی جان امروز رفتم سونو فولی ریز داشتم☹☹ تازه با وجود خونریزی زیادم و اینکه روز دوم پریودی بودم ضخ ...

دلارام گرميجات نخور الكي طبع بدنتو به هم نزن، گاهي گرميجات خودش باعث افزايش ضخامت ميشه 

...