2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
@زینبی_بابا        خانوم‌ا دکتر نصر کسی می شناسه دکتر خوبیه تو مطب ویزیت& ...

من بیمار نصرم. تو مرکز ناباروری مام کار میکنه. من دوسش دارم. به نظرم دکتر خوبیه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا باید به دکترت گزارش بدی این سونوگراف ندیده جفتم چسبیده که دیگه ارجاع نده اون سمت منم چند تا ک ...

سلام.

زینبی من جفتام لولایینگ بود.

دو بار این وسط جای معمولی رفتم سونو ، گفت قدامی و خلفی چپ.

خوشحال شدم ک رفته بالا.

حالا امروز باز رفتم سونو وزن گفت دو تا لولایینگ هست.

ب دکترم گفتم پس طبیعی منتفیه ، گفت ربطی نداره. اگر جفت سر راهی باشه قطعا میگن سز.

ولی لولایینگ میشه.

ولی خوب صبر میکنیم.

ممکنه بره بالا یعنی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
@زینبی_بابا     ببخشید میدونم قبلاً گفتین ولی پستها زیاده نتونستم پیداش کنم. شما شرایطت ...

به روی چشم عزیزم

من هفته 12 عددش 33.5 بود

هفته 15 عددش شد 28

یعنی اگر زیر 30 نبود حتما دکترم بهم آمپول میداد 

بعد از سرکلاژ هم دو دفعه بررسی کرد طولش رو

سلام. 

بچه ها من یک بسته فرتیل اید زنونه و یک مردونه دارم،  دو هفته از تاریخشون مونده. به یکی از بچه ها میخواستم بدم ولی دیگه جواب پیامم رو نداد‌.  لطفا اگر تهران هستید بهم پیام بدید. من پست کردن برام سخته. بچه ها میگفتن خوردنش بعد از انقضا هم اشکالی نداره.  من خودم نمیدونم. بهم پیام بدین با پیک براتون میفرستم.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بستگی داره گلم با دکترت صحبت کن حتما ولی مثل آسپرين نیست که تا 6 روز اثرش بمونه، خیلی کوتاه اثر هست ...

یعنی الان ما سه ماهه سومیم ، نخوریم دیگه آسپرین؟

ب دکترم نگفتم. ولی هفته پیش نوشته بود تو داروهام

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ببخشید دستمالمو که عوض کردم یه لکه قهوه ای روشن ریز چند میلی متری دیدم باز.حالا چیکار کنم؟

عزیزم اگر آسپرين داری قطع کن

اگر باز خوب نشد شیاف رو رکتال بذار یکی صبح مثلا

شب دو تا آمپول پروژسترون بزن به جای شیاف 

سلام خانما خوبین؟ من دیروز رفتم مرکز گفت کیستت کوچیک شده ولی باز روکین داد که بخورم و ۱۹دوره برم سو ...

عزیزم عکس از مواد تشکیل دهنده تمام مکمل هات بذار 

اگر ویتامین هاشون مشابه هست باید یکی رو قطع کنی

زینب جان دیگه کاملا لکه بینی قرمز روشن دارم.۳ تا پروژسترون ۵۰ طبق دستور رویان تزریق کردم.کاملا آشفته ...

عزیزم دو تا هم کافیه، کجا نوشته 3 تا؟ جدیدا شده 3تا آمپول؟ 

الان بهتری؟

ببخشید خودم هم از دیروز ناخوش بودم نتونستم جواب بدم

بچه ها من امروز رفتم سونو شدم، روز نهم سیکلم هستم، ضخامت آندومترم 7.5 بود، دکترم گفت از شنبه پروژستر ...

گلم از شنبه پروژسترون میزنی و 5 شنبه انتقال میدی درسته دیگه

جنین هم دو یا سه روزه برات فریز کردن که تا 5 شنبه ان شاء الله بلاست شدن

خیالت راحت

عشقم سلام  خوبی ❤️ نینی خوبه❤️  یه سوال دارم من خیلییییییی دستشویی میرم واسه ادرار  ...

سلام عزیزم، هر وقت دسشویی داشتی برو اصلا ارزش اهمیت دادن نداره😉😉😉😉

جای نی نی هم تو رحم امن و امانه، تو مثانه که نذاشتن نگرانش بشی 

دکتر نصر خیلی معروفه و مطب داره خودش، فکر نکنم تو کلینیک باشه  خیلی از دوستان اینجا بیمارشون ه ...

پس خصوصی کار می کنه ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏