2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
ببین یه سری مکمل ها هست مثل کیوتن پلاس 100 یا همین پودر پروکسید یا پودر اینوفولیک اگه اشتباه نکنم یا ...

مرکزم که بودم از کارشناس پرسیدم گفت فقط همین اوبوست خوبه فقط، کلا زیاد براشون اهمیت نداشت،،،  پرسجو کردم حتی کیوتن هم نایاب شده واقعا چه وضعی شده دیگه مکمل و داروی خوب پیدا نمیشه یا بسختی و مشقت پیدا میشه تازه اینجا تهرانه دیگه وای به حال شهرستانها، هیچکس هم به داد مریضا نمیرسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   سلام خوبید ؟

من گاهی اوقات سوزش ادرار میگیرم یا وقتی پریودم تموم میشه خیلی ترشح دارم بعدش .یک ماه پیش ازمایش دادم ولی عفونت نداشتم اما خوب هر از گاهی این سوزش رو دارم مثل وقتایی که شلوار تنگ مدت طولانی بپوشم مثلا صبح تا شب این سری که رفتم پیش دکترم این موضوعو بهشون بگم ؟؟برام ازمایش مینویسن ایا؟

وای یعنی جفتشون رو برده آوی اف ؟  چرااااا پول اضافه داشته  بنده خدا ان شالله خدا بهشون ن ...

بله هر دو تازنش رو برده همزمان باهم ۴۰ روزه رفتن اصفهان هزینه مکانشون خداتومن شده فقط !!خیلی ناراحت شدم کاش لاقل یکیشون مثبت میشد

بار چهارم بود  سه بار قبل خارج ازرحمی دوتا لوله هام برداشتن  حتما مصلحتی  الهی شکرت& ...

خدا کمکت کنه دختر خوب

منم مشکلم بسته بودن لوله هامه، الانم تو سیکل انتقالم برای بار چهارم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من گفتم انتقالم بدم چندتا بی بی می خرم از ۹ انتقال میزارم  به قول زینبی حون من ۶ماه بدنیا اومد ...

راستش من اینقدر بی بی چک منفی دیدم دیگه تصمیم گرفتم این سری نزنم البته اگه بتونم😅 دو بسته از قبل دارم گفتم نگهش دارم اگه آزمایشم مثبت شد اونموقع بزنم انتقام بگیرم😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ی خبری شنیدم حالم گرفته شد یکی از اشناها ۱۱ ساله بچه دار نمیشن بعد ۷ سال مرده دوباره زن گرفت ب ...

خب دیگه وقتی مشکل از خودشه ده تا زنم بگیره همین میشه، بیچاره زن اولش، فقط دلم برای اون سوخت😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب دیگه وقتی مشکل از خودشه ده تا زنم بگیره همین میشه، بیچاره زن اولش، فقط دلم برای اون سوخت😞

منم با خودم میگم اگه به زنش وفادار میبود و زن نمیگرفت راحت تر بچه دار میشدن الان باید برای هر دو زنش خرج دوا دکتر بده دو خونه مجزا داره که هر کدوم خرجای خودشو داره فقط مرده الکی به خودش سختی داد 

راستش من اینقدر بی بی چک منفی دیدم دیگه تصمیم گرفتم این سری نزنم البته اگه بتونم😅 دو بسته از قبل دا ...

اخخهه ایشالا اندفعه می زنی همش مثبته عزیزنمممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
انشاءالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم.🌸 .پسرم هم شیرخودم سیرش نمکنه شیرخشک هم میدم  ی مدت هم در ...

آمپول آنوکسا رو از هفته چندم و چجوی باید قطع شه قبل زایمان؟🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
منم با خودم میگم اگه به زنش وفادار میبود و زن نمیگرفت راحت تر بچه دار میشدن الان باید برای هر دو زنش ...

آره واقعا کار خیلی بدی کرده😕 عجیبترش اینه مشکل از خودش بوده اونوقت رفته یه زن دیگه گرفته شاید شک داشته الان مطمئن شده دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40