2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سارا جون دکتر بهرامی هنوز روزهاش رو اعلام نکرده،دکترلاهوتی هم دیگه صارم نمی ره،دکتر خوب دیگه ای رو ...

با یکی از دکترهای اونجا ویزیت بشی(با هرکدوم) و بعد بهشون بگو که میخای با خود دکتر صارم ویزیت بشی.پرونده تو میزاره تو نوبت که دکتر صارم بررسی کنه و اگه مشکل خاصی باشه خدانکرده خودش ویزیتت میکنه..قبلا که من میرفتم این طور بود. دکتر لاهوتی رفته مرکز مام.امروز تو پیج مام دیدم..دکتر علیرضایی هم خوبه تو صارم.مهربونه.به حرفت گوش میده .اگه بهرامی نوبت نمیده با اون ویزیت شو...

ببین من شنیدم مرکز مام هم مرکز خیلی خوبیه ها..همه دکترهای خوب اونجا جمعن..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اینقدر بی بی منفی دیدم که به شوهرم میگم اگه مثبت شدم به تلافی همه اون روزا هر روز بی بی میزنم که مثب ...

وای دقیقا منم حالم از بیبی بهم میخوره 

شوهرم میگه اگه پولای بیبی چکهایی که ریختی رفته رو جم میکردی الان میلیونر بودی😂

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳تا بلاست ۵ شنبه صبح انتقالم بود

کجا انتقال دادی ؟ به سلامتی 

دکتر من هرچی اصرار کردم یدونه بلاست بیشتر انتقال نداد🤦‍♀️

خیلی ناراحتم حس میکنم یدونه خیلی کمه

من نه بک لانه گزینی دیدم تا هفته ۵هییچ علایمی داشتم

وای خدا از دهنت بشنوه چقدر آرامش پیدا کردم 

انقدر پیگیر این بودم که لک لانه گرینی ندارم پس حتما نگرفته❤️

خیلی هم عالی  لووتیروکسین هم داری؟

زینب جان یکی از همکارای من ۱۰ سال پیش میکرو کرده.میگه اونموقع بعد انتقال ۲ هفته حتما استعلاجی مینوشتن و اگه مثبت میشدیم چون ما تهدید به سقطیم سه ماه استعلاجی میدادن.الان اینطور نیست که بعد مثبت شدن استعلاجی بنویسن؟

خدایا شکرت  
سلام عزيزم ، خدا رو شكر خوبن . شما خوبي خانمي ؟ خيلي به يادتم هميشه ، ان شا الله خيلي زود ٢ تا فرشته ...

قربونت بشم عزيز دلم با دعاي شما دوستان گلم 

بعد زايمانتون سزارين بود ؟ چون ميگن فاصله دو تا سزارين كم باشه خطرناكه و احتمال پارگي رحم هست يا جاي بخيه تو بارداري درد ميگيره شما اين حالتارو داشتين آخه دكتر اي وي افم به من گفت ارديبهشت بيا واسه انتقال حالا فكر ميكنم زود باشه  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه بایا عزیزم من اصلا نه لک نه ترشح نه درد

وای چقدر حالم خوب میشه اینارو میشنوم خدا نی نی تو نگه داره عزیزدلمممم

زینب جان یکی از همکارای من ۱۰ سال پیش میکرو کرده.میگه اونموقع بعد انتقال ۲ هفته حتما استعلاجی مینوشت ...

چرا مینویسن

به من گفتن شاغلی برات استعلاجی بنویسیم

دخترا شما بعد انتقال پروژسترون هاتونو کی تزریق میکردید صبح یا بعد ازظهر ؟میگن صبحا جذب هورمون ها بهت ...

صبح عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوفاستونتم قطع كرد؟منم نميدونم كي خوبه ولي شبا شوهرم هست راحتم ميزنه برا ١١ تا ١٢ انوكسامم همون موقع ...

عززيزم شما خونريزي داشتي انوكسارو هم ميزدي ؟