2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
سلام عزیزم، ممنونم، تازه دارو داد برای ماه بعد ان شاالله، لتروزول داد به جای استرادیول، چون با استرا ...

بسلامتی عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه.برا من که اینجوری گفتن

پس چرا دو تا دو تا ذخیره نمیکنن خب زود تموم میشه

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جان بهتری؟ سرماخوردگی؟تهوع؟

سلام عزیزم...ممنون از احوالپرسیت..حالت تهوعم کمتر شده .مثلا از روزی ده بار اومده شده پنج بار.به همینم راضیم والا‌و  خداروشکر میکنم ...سرماخوردگی رو هم از سرم رد کردم خداروشکر ولی دخترم شدید مریضه. و انفلوانزای خفیف گرفته..خیلی میترسم که ازش بگیرم.چون خودم مراقبشم و بهش میرسم 😓

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
منم منفی متاسفانه

الهی بگردم..خیلی ناراحت شدم عزیزم.از صبح تو فکرم بودی..همین طور دعا میکردم که بیام خبر مثبت شدن ازمایشتو بخونم تو تاپیک 😔 ان شاء الله سیکل بعدی طبیعی باردار میشی گلم..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنونم عزيزم از راهنماييت☺️☺️☺️زينب جون يك سيوال دكه داشتم  وقتي ك مخابيم حتما بايد براي پهلو ب ...

عزیزم هر جور راحتی پهلو به پهلو شو 

خودم تو همون حالت خوابیده راحتم، حتی گاهی یه کوچولو طاق باز میخوابم، طولانی نه ها در حد یه ربع

در کل واجب نیست بلند شی و پوزیشن عوض کنی

قربونت برم خيلي ميترسم وختي فهميدم کلي گريه کردم دعام کن من اندازه شماها قوي نيستم تحمل وخت هزينشو ن ...

ازکجا میدونی من قوی ام امید بخدا ادمو قوی میکنه انشالله ک خدا خودش حاجتتو بده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
زینب جون یه خانم که بارداریطبیعی  داشته و سالم بعد دوتا پوچ ممکنه دلیلش ایمنی انعقادی باشه ؟مشک ...

اگر دو تا بچه سالم داره و برای سومی نمیشه چند تا دلیل هست

یکی مشکل نطفه خصوصا از طرف مرد

یکی هم چسبندگی رحم و لگن بر اثر سزارین 

زینب جون یه خانم که بارداریطبیعی  داشته و سالم بعد دوتا پوچ ممکنه دلیلش ایمنی انعقادی باشه ؟مشک ...

با خیال راحت میگم مشکل ایمنی و انعقادی نداره اصلا اگر بارداری های قبلی طبیعی و با روند نرمال بوده

سلام زینب جان. شما سونوی وزن رفتین؟ پرناتولوژیست بهم گفت هفته ۲۸ برو. تو دفترچه هم نوشته ۲۸تا ۳۰. ...

سلام عزیزم بله یه بار هفته 28 رفتم، یه بار هم هفته 33 نوبت دارم 

ضرر که نداره خیالت راحت، هر موقع دکترت نوشت برو حتما 

من به جای نمک و ترشی مرتب همراه با غذام نارنج میخورم..اینم بده؟؟

عزیزم کلا هر چی میخوریم در نهایت دهنمون اسیدی میشه و بعدش یه آب بزنی کافیه ولی مثل من زیاده روی نکن و نارنج رو وسط غذا بخور نه آخرش 

کلا مواد اسیدی خیلی بدتر از شیرینی هست، اسید دشمن مواد معدنی دندونه

@زینبی_بابا     زینب جان سن جنین چطوری محاسبه میشه؟ روز شانزدهم سیکلم انتقال دادم.جنیام ...

نه گلم 

این جوریه 

سن جنین+14+ روزهای بعد از انتقال 

گاهی بعضی مراکز سن جنین رو محاسبه نمی کنن و فقط میگن 14+روزهای بعد از انتقال