2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
اون که اره  الانو میگم که 6روز از تزریقش گذشته بیبی زدم دوخط شده دیروز کمرنگ بود امروز پر رنگت ...

احتمال هر دوش هست، ان شاء الله که بارداری 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم عدد بتا بعد از 48 ساعت باید حداقل 60 درصد افزایش داشته باشه، ولی شما مجبوری دوباره 48 ساعت بعد ...

اخه مامانم رفت آزمایشمو بگیره میگه یکی دیگه ام جوابشو گرفت ۸۰ بود.میگم نکنه آزمایشگاهی عشق ۸۰ باشه😁.توکل بر خدا.نرم یه آزمایشگاه دیگه؟

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر عزیزم، خیلی خوشحال میشم گاهی میایی، ان شاء الله به زودی شما هم مامان بشی نه تاریخ زایمان ...

سلام زینب جان.

شما سونوی وزن رفتین؟

پرناتولوژیست بهم گفت هفته ۲۸ برو.

تو دفترچه هم نوشته ۲۸تا ۳۰.

اما دکتر دیگه گفت هفته ۳۲ برو.

اگر ۲۸ هفته و ۵ روز برم ، بعد دوباره ۳۲، ضرر  داره؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اره دیگه لک ندارم .قطع شد دوباره آز دادم دوبرابر شده بود.رشدش خوب بود شما از ندادی؟؟

خدا رو شکر عزیزم

من آزمایش دادم عصر جوابش حاضر میشه ولی ۲ روزه لک دارم نمیدونم دارم پریود میشم یا نه یه شیاف از دیروز اضافه کردم ولی قطع نشد لک

حالا اگر مثبت بشه عصر آمپول میزنم نشه هم که کلا قطع میکنم پریود شم

خدا رو شکر عزیزم من آزمایش دادم عصر جوابش حاضر میشه ولی ۲ روزه لک دارم نمیدونم دارم پریود میشم یا ن ...

من همیشه پریودام ۲۶ روزه بود

بعد روز ۳۰ (موعد پریودیم بود)و ۳۱ سیکلم یعنی دو روز کامل لکه بینی داشتم .اصلا قطع نشد.شیاف اضافه کردم روز سوم خییلی کم بود .روز چهارم کلا قطع شد تا الان

انشالله مثبتی عزیزم

اخه مامانم رفت آزمایشمو بگیره میگه یکی دیگه ام جوابشو گرفت ۸۰ بود.میگم نکنه آزمایشگاهی عشق ۸۰ باشه😁 ...

والا دوست منم اینجوری شد، رفت یه آزمایشگاه دیگه، خییییییلی بالاتر زده بود براش 

من میگم شما برو یه آزمایشگاه دیگه آزمایش بده همین الآن، با توجه به عددش میتونیم بفهمیم چی به چیه، ان شاء الله کلا متفاوت باشه، دوباره شنبه تکرارش کنی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام زینب جان. شما سونوی وزن رفتین؟ پرناتولوژیست بهم گفت هفته ۲۸ برو. تو دفترچه هم نوشته ۲۸تا ۳۰. ...

هیچ جایی اثبات نشده که سونو برا جنین ضرر داره، نگران نباش عزیزم 

والا دوست منم اینجوری شد، رفت یه آزمایشگاه دیگه، خییییییلی بالاتر زده بود براش  من میگم شما بر ...

فردا شاید برم آزمایشگاه بیمارستان پارس.باز معتبره.شنبه آزمایشگاه خودمم تکرار میکنم دیگه چاره ای نیست ممنون از راهنماییت

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

سلام بچه ها😀😀

نمیدونم کسی منو یادش هست یا نه..من همون سحر خوشم..چند روز پیش کاربریم ترکید😕

هی میومدم اینجا نظرات رو میخوندم ولی نمیتونستم نظر بدم..تا الان تازه فهمیدم که چجوری میتونم دوباره عضو شم😐

برای اکرم جون خیلی ناراحت شدم.از خدامیخوام اول از همه دلش رو آروم کنه..بعدشم هر چه زودتر معجزش رو به اونم نشون بده

سلام بچه ها ممنون ميشم جواب بديد 

من مورفو تحرك همسرم صفره و بايدميكرو كنم ميخوام با نصر انجام بدم ودكتر همسرم گفته به احتمال زيا د از بيضش نمونه ميگيرن

سوال اول: ازمايشهاي ايمني انعقادي رو بعدپانكچر ميشه انجام داد؟ 

سوال دوم: من لووتيكروسين ميخورم ولي پرولاكتينم 6-7 تا از رنج ازمايشگاه بالاتره و كمي ترشح دارم موقع فشاردادن البته نه هميشه... دارو بخورم براش؟بعد اين دارو رو هم ميشه بعد از پانكچر رفت دنبالش؟

كلا يعني مشكلات اينجوري روي پروسه انتقال تاثير داره يا پانكچر و تشكيل جنين؟

وسوال سوم سينم فيبروكيستيك و فيبرو ادنومه ايا كسي مشابه بوده؟داروها تاثير بد نزاره؟

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
هیچ جایی اثبات نشده که سونو برا جنین ضرر داره، نگران نباش عزیزم 

من دیروز برای دفعه دومم رفتم سونو..شبش لکه بینی داشتم..مثه سری قبلی که رفتم بعدش لکه بینی داشتم..نمیدونم چرا؟؟؟

فکر کنم بخاطر مثانه که میگه باید پر باشه،بهم فشار میاد..یا شایدم دستگاهی که روشکمم میزاره خیلی فشار میده