2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
دکتر با همفکری جنین شناس تصمیم میگیرن یا تا ذوب کردن ۳ روزه انتقال بدن یا بزارن یکی ۲ روز تو محیط آز ...

یعنی مثلا مولار ۵ روزه نیست؟

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟؟؟حالا شیافهایی که داده استفاده میکنم شنبه هم زنگ میزنم مرکز ببینم چی میگن؟نگفتن دلیل سقطها چی ب ...

آره متاسفانه ...نه اصلا بررسی نمیکنن تو این یکسال بعد از سقطام چهار بار رفتم التماس که ببینین من برای چی سقط میکنم ..میگن اینقدر انتقال بده که یکیش بمونه ...

میگم آخه اون صبر چهارده روزه کمه که منتظرم مثبت شم بعدشم منتڟر بشینم که شاااید بمونه؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
قربونت عزیزم طبق اون محاسبه انتقال ۸هفته طبق سونو ۷هفته و ۵روز

عروس کوچولو شما هنوز تهوع داری؟ چیکار کردی رفع شد؟

شب ک میشه حالت تهوع میاد سراغم البته قابل تحمله اما میترسم بیشتر بشه آخه میرم سر کار

راستی چند روز بعد انتقال قلب رو دیدی؟؟؟؟

عروس کوچولو شما هنوز تهوع داری؟ چیکار کردی رفع شد؟ شب ک میشه حالت تهوع میاد سراغم البته قابل تحمله ...

نه عزیزم خوب شدم

من دمیترون دکترم داده هر ۸ساعت یدونه

گلم من هفته ۷رفتم قلبو دید

اگه دکترت میذاره دمیترون بخور

فقط یوبوست میاره خواست باشه کنارش چیزی بخوری که یوبوست نشی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خودم مشکلی نداشتم.همسرم مشکل dfi,مرفو و تحرک داشت.همین یکشنبه گذشته پانکچر کردم و فرش انتقال دادم.

Dfi شوهرت چند بود ؟میکرو کردی یا ای وی اف ....ماهم همین مشکل داریم ..ماه دیگه وارد سیکل میشم

نه عزیزم خوب شدم من دمیترون دکترم داده هر ۸ساعت یدونه گلم من هفته ۷رفتم قلبو دید اگه دکترت ...

خداروشکر ک بهتری

هنوزم داری میخوری؟

تهوعت چند روز بعد انتقال شروع شد؟

همه بچه ها با دمیترون بهتر شدن

هفته اینده میرم سونو.میترسم خارج رحمی باشه

خداروشکر ک بهتری هنوزم داری میخوری؟ تهوعت چند روز بعد انتقال شروع شد؟ همه بچه ها با دمیترون بهتر ...

الان نه عزیزم خیلی کم شده

من از هفته ۵ شروع شد تهوعم یهویی

حق داری

خیلی سخته

من خودم ثانیه وانیه استرس قلب داره

قلب واینسته اینجوری نشه

تهپعم قطع شده انقدر نگرانم

کاش هر روز مشد ادم سونو کنع

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
الان نه عزیزم خیلی کم شده من از هفته ۵ شروع شد تهوعم یهویی حق داری خیلی سخته من خودم ثانیه وا ...

خداروشکر ان شالله ۱۲۰ سال بزنه

منم هنوز تشکیل نشده میگم نکنه وایسته

هر مرحله ش نگرانی خودشو داره

من ک هنوز اول راهم