2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046662 بازدید | 684534 پست
سلام آرام جان بی روح شدم اصلا خوصله ندارم نه حوصله سرکار نه حوصله امتحانای دانشگام نه حوصله آدما ...

منم مثله تو شدم

اصلا حوصله هنرجوهام و آموزشگاه رو ندارم

همش میخوام بخوابم

من میگم اکرم جون شما میخوای دکترت رو عوض کنی

محیط عوض کردن شاید واست بهتر باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه چرا ؟مشکلت با استرادیول چیه دقیقا؟اشتباه میکنی بخدا.ی قرصه دیگه.شیاف و امپول که بدتره

نمی دونم شایدم بخاطر اینکه کم خوردم منفی شدم ولی چون سینه هام فیبروکیستیکه نمی خوام بخورم زیاد این قرصو

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم دقیقا توی بخش ای وی اف  اتاق مخصوص نمونه.هست که تخت داره .همسر منم بدون نزدیکی نمیتونه نم ...

واقعا خداروشکر نگران این موضوع بودم 

آره برات نوشته بودم یکشنبه رفتیم دکتر خوبیه به من گفت تموم دکترارو تموم کردی اومدی اینجا😅گفتم دیگه خیلی هزینه کردیم نمی تونستیم خلاصه باهام حرف زد یسری آزمایش قبل میکرو قبلا انجام داده بودم بهش دادم گفت ذخیرت۴چطوری فقط سه تا جنین برات تشکیل شد تجب کرد گفتم نمی دونم ولی شاید دکتر بهم دوز دارو پایین داده بود یکمیم بی خیاله خیلی جوونه منم از صبح رفته بودم ساعت ۶موبتم شد دیگه رفتم پیشش فشارم افتاده بود استرس گرفته بودم شدید سرم گیج میرفت درست حسابی نتونستم باهاش حرف برنم بهم گفت معلومه که خیلی استرسی هستی🙄

@زینبی_بابا   سلام.خوبی عزیزم؟نی نی گلت خوبه؟ زینب جون من تب دارم وگلو درد..چه داروهایی میتو ...

عزیزم بلا دوره، سلام

والا بعضی دکترا اجازه میدن بعضی نه، ولی استامینوفن و شربت دیفن هیدرامین میتونی بخوری

حسابی آب نمک قرقره کن و داخل بینی ت رو با آب نمک بشور

اگر چرک نداری هم دکتر نرو، بهتره خونه بمونی و بخور گرم درست کنی

من تموم پانکچرام با نزدیکی نمونه دادیم و تموم تخمکام جنین شدن پس چرته میگن نباید از راه نزدیکی باشه. ...

ما نزدیکی نمی کنیم ولی یجورایی کمک می کنم🙈🤪

من میگم شاید رحمم سرد بود نگرفت وگرنه چه دلیلی داره جنین به بلاست برسه نگیره ثمین یه سوال می کنم دعوا نکنیا🤦🏻‍♀️میگم تو بیمارستان الزهرا رحم هم اجاره میدن بنظرت دیدی تا حالا همش میگم شاید‌مشکل از رحمه که نشد

وای من عاشق اردبیلم اسمش میاد یاد روزای عاشقیم میوفتم یادش بخیر اگر اونروزا میدونستم چه سرنوشت شومی ...

مگه اردبیل عاشق شدی ثمین جون ..عزیزم انشاءالله دیگ داره روزهای خوش و شادی برات میرسه ..انشاءالله اینبار که مثبت شدی همه ی اون دوازده سال سختی یادت میره ..و با بچه هات پامیشن میاین اردبیل برای تجدید خاطره و بچه هات آنقدر زر زر میکنن تجدید خاطره از یادت بره

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خودم هم اصلا با سینال راضی نیستم حتی دکتر مشایخی هم گفت برای شمافقط داروی خارجی ولی دیروز مامای رویا ...

پس حتما به مشایخی اطلاع بده، اگر اینو گفته اصلا کوتاه نیا، ذخیره ت چند بود راستی؟ واسه الونوا میپرسم 

به نظر میاد آمپول خوبی باشه، یه نکته دیگه اینکه کیفیت تخمک هات اگر خوب بودن دفعات قبل دیگه تغییر زیاد پروتکل نمیدونم میتونه کمک کنه یا نه

فریز تخمک واسه اینکه ببینی هر وقت تغییر تو اسپرم های همسرت پیدا شد اون وقت، اونها رو از فریز دربیارن و لقاح بدن

فقط اینو بدون تحمل تخمک به فریز کمتر از جنین هست، شاید یکی از دلایلی که اغلب اینو پیشنهاد نمیدن همین باشه 

خوب چرا اردبیل نمیردی؟هم نزدیکه هم مرکز خوبیه

ثمین من چهار بار رفتم تبریز که پیشرفته تره از اردبیل ..اردبیل همش چند سال یه مرکز باز کردن ..بعد میترسم دیگ ریسک کنم کلی پول دارو و دکتر میشه دیگ میگم بریم یه مرکز خوب که پیشرفته تر..

ممنونم عزیزم.من تا این لحظه دلدردم هنوز هست.بهتر شده.ولی باز درد دارم.نمیدونم طبیعیه یا نه.

عزیزم اگر یبوست شدید، تهوع ناجور، کم شدن ناگهانی حجم ادرار و تیره شدنش رو داری، یا تنگی نفس یا افزایش ناگهانی سایز شکم سریع برو بیمارستان 

یه سوال مگه نگفتن تا یک هفته شهرستان برنگردین؟ پارسال بعد از پانکچر به ما تاکید کردن تا یک هفته بعد تهران بمونیم حتما، به همه هم گفتن نه تنها هایپری ها

ممنونم الهام جون، انشالا كه تو هم اينبار به حق علي اكبر حسين مامان ميشي و بسلامت نينيت رو بغل ميكني، ...

انشاءالله مانا جون خدا به هممون نظر کنه و خیلی زود هممون مامان شیم آمین

@زینبی_بابا     در ضمن گفت دارو هم فقط سینال موجوده ومجبوریم از این دارو استفاده کنیم.گف ...

در مورد اهدایی هم درست نگفته، گاهی بعد از شکست های مکرر اهدایی هم پیشنهاد میشه، که البته میدونم شما فعلا هنوز فرصت داری 

زینب جون از دادم خداروشکر مثبت شد واسه لکه بینی دکتر بهم گفت یه شیاف اضافه کنم.واژینال میزارم اما د ...

عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍 مبارکها باشه

ان شاالله که بارداری راحت و زایمان خوبی داشته باشی و 8 ماه دیگه بغل(شون) کنی

نگران این لک و اینا هم نباش