سلام اکرم جان منم واقعا ناراحت شدم ولی سعی کن دوباره رو پا بشی جون چون خدا برات جبران میکنه مطمئن باش یکی از القاب خداوند جبار یعنی جبران کننده
من ۵ ساله که ازدواج کردم از همون اول هم اقدام کردم ولی نشد تبلی تخمدان دارم همه دکترا گفتن طبیعی بارددار میشی ولی نشد تا به ای وی اف کشید کارم دفعه اول که انتقال دادم و منفی شد حالم خیلی بد بود اینقدر که اصلا نتونستم تلفن صحبت کنم به یکی از خواهرام پیام دادم که منفی شد حتی نتونستم به همسرم بگم
الان هم دفعه سومه که انتقال دادم روز ششم هستم به خانوادم هم نمیخواستم بگم اصلا ولی روزی که انتقال دادم مجبور شدم گفتم ولی خیلی راضی ترم که بهشون دیر گفتم چون وقتی میگفتم همش سوال میکردن چی شد ولی حداقل تا وقت انتقال خودم بودم وخدای خودم همین هم پشیمونم چرا گفتم یعنی ناچار شدم
حالا هم توکل به خدا هرچی خدا بخواد وظیفه من و شما تلاش برای بارداریه تصمیم گیرنده خداست
من مادرم فوت شده اینکه میگم خانواده منظورم خواهرام هستن
یه وقتایی میگم من مادر ندارم شاید لیاقت داشتن مادر رو ندارم لیاقت مادر شدن رو هم ندارم نمیدونم حکمت خدا چیه ولی هرچی هست باید گفت خدایا شکرت
من همیشه به خدا میگم صلاحم رو در مادر شدن بزار
عقل ادمیزات محدوده قرار نیست از همه چی سردر بیاریم برات بهترین ها رو از خداوند متعال خواستارم