2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046544 بازدید | 684524 پست
سارا جون مبارکه ان شاالله به سلامت بغلش کنی ...من روز ۱۱ هستم از دیروز لکه دارم یعنی ترشحات ام خونی ...

مرکز بهم گفت علاوه بر دوتا شیاف روزی یه آمپول بزن

اما زنگ زدم دکتر گفت یه شیاف اضافه کن.فک کنم تاثیر آمپول بهتر باشه

زنگ بزن از دکترت بپرس عزیزم

عزیزم من تا همین الان همش از این دردا میگیره و یه روزو یه روز میره هیچی نیست مطمین باش طبیعیه این در ...

اره. خداروشکر خیالم راحت شد

میگن از ماه ۶. این دردا با فشار عصبی. کار زیاد یا پیاده رویی طولانی میادو میره

برای امادگی زایمان هستش😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره قرار شد سری بعد که اومدیم تهران ی طب سنتی بریم،توکل به خدا فقط ای کاش اگر قراره نده لااقل صبرش ر ...

حتما میشه عزیزم

توکل کن به خدا

خودتم همت کن حتما میشه 

دفعه بعدی خبر بارداریت رو میدی به ما😍💪💪

سلام بچه ها من امروز (همین امروز بعد از ظهر)پانزده روزه انتقال رو تمام کردم در حالی که دو روزه لکه ...

به به مبارک باشه، ایشالا دوران خوبی داشته باشی و بچه هاتو صحیحو سالم بغل بگیری

عزیزم یعنی کسی که سنش از چهل سال گذشته حق مادر شدن نداره که تو به اکرم جون میگی مگه از اون کمتری؟ ا ...

عزیزم این چه حرفیه هم حق داره هم قطعا مادر میشه بخدا قسم دوست مادرم توی 49سالگی بچش به دنیا اومد بعد 30سال نازایی.خواهرشوهره خواهرم 43سالگی ازدواج کرد الان 48سالشه سومین بچشو بارداره .دلت قرص خواهر عزیزم .دلت برا چی بشکنه دل دشمنات هم بسوزه هم بشکنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم این چه حرفیه هم حق داره هم قطعا مادر میشه بخدا قسم دوست مادرم توی 49سالگی بچش به دنیا اومد بعد ...

ثمین جون شما شناختی از موسسه مهر رشت دارین؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ممنون که گفتی عزیزم من امروز قرص فرتیل اید رو شنیدم  حالا باید بگردم ببینم کدوم پیدا میشه چو ...

سلام گلم، من قرص رو از داروخانه دکتر صادقی، پهلوان شرقی نزدطک مطب دکتر نقاب گرفتم، حتما بپرس

سلام بچه ها من امروز (همین امروز بعد از ظهر)پانزده روزه انتقال رو تمام کردم در حالی که دو روزه لکه ...

عزیزم مبارکت باشه .بوی چند قلویی میاد.

انشاالله که این دوران رو به خوبی سپری کنی و سالم بغلشون کنی گلم .

برای ما هم دعا کن .❤❤

عزیزم یعنی کسی که سنش از چهل سال گذشته حق مادر شدن نداره که تو به اکرم جون میگی مگه از اون کمتری؟ ا ...

اگر به متنشون توجه کنید منزورشون از نظر سن و امادگی بدن و اراده طرف بوده به قصد توهین نگفتن 

🙈🙈 فکر کردم پریود شدم.میدونستم خیلی ها باوجود خونریزی همه چی سرجاش بوده.اما همه مثل دفعاتی بود ک م ...

عزیزم، خوبه دیگه خدا سورپرایزت کرده❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم هر مرحله که جلوتر بری ، و بعد اتفاقی بیفته ، هضمش سخت تره. من هیچ وقت منفی نشدم ، بار اولم با ...

عزیزم دلیل ایست قلبی چی بود؟ بدون علایم اینجوری شد

دوروزه تهپع قطع شده

میترسم رشد و قلب متوقف شده باشه😭😭😭

تیکر تولد چهار سالگی پسرم