2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
لیانای عزیزم.دوست خوش قلبم. از خدا میخام کمک کنه گذر زمان دردتو کم کنه و هر چ زودتر ارامشتو ب دست بی ...

سلام نفسي جونم خوبي گل پسرت خوبه عزيزم 

يادش بخير تو تايپيك سيندرلام پستاتو ميخوندم

هنوز باردار نشده بودي به بچه ها ميگفتي يعني ميشه من مثبت بشم  مامان بشم بعد كه بقيه در مورد واكسن و شير دادن حرف ميزدن ميگفتي يعني ميشه منم اين روزارو ببينم 

خيلي خوشحالم واست دوست مهربونم انشاالله هميشه كنار پسرت و خانواده شاد باشي 

ممنون كه با دل پاكت واسم دعا كردي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الان باردارین؟؟  اا مگه پرد قند میاره؟؟ نمیدونستم  آخه من اینجور شد که دکتر طرازی گفت جن ...

پس همون سرم رو بگیر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از یکی از شهرستان های اردبیل

وای من عاشق اردبیلم اسمش میاد یاد روزای عاشقیم میوفتم یادش بخیر

اگر اونروزا میدونستم چه سرنوشت شومی در آینده درانتظارمه ها همونجا خودمو مینداختم توی دریاچه شورابیل

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم ..راستش من فقط یکبار اونجا رفتم چند تا دکتر بودن اصلا باهام حرف نزدن از این اتاق به اون ا ...

خوب چرا اردبیل نمیردی؟هم نزدیکه هم مرکز خوبیه

انشاءالله حتما میشه ..فقط باید پس نکشیم بریم دنبالش و دعا کنیم ..الان من دارم برای بار پنجم خودمو آم ...

ممنونم الهام جون، انشالا كه تو هم اينبار به حق علي اكبر حسين مامان ميشي و بسلامت نينيت رو بغل ميكني، واقعا ميدونم چي ميگي و واقعا مسير سختيه، مخصوصا اينكه نخواي به بقيه بگي و حفظ ظاهر كني كه خوشحالي.... توكلموو بخداست ، ايشالا خدا خودش دلمون رو شاد ميكنه😍😍❤️❤️

عزیزم هر مرحله که جلوتر بری ، و بعد اتفاقی بیفته ، هضمش سخت تره. من هیچ وقت منفی نشدم ، بار اولم با ...

بله دقيقا درست ميگيد، هر چي جلوتر ميره سختتره . انشالا خدا بهمون نظري بكنه و سال بعد هممون مامان بشيم. 😍😍😍😍

سلام نفسي جونم خوبي گل پسرت خوبه عزيزم  يادش بخير تو تايپيك سيندرلام پستاتو ميخوندم هنوز بار ...

لیانا جون بخدا اینقدر برا دردت ناراحتم که اصلا دوست ندارم چیزی بگم.میدونم دردت خیلی بزرگه حتی بزرگتر از هفده بار انتقاله من.میدونم هیچ جمله ای دردتو کم نمیکنه ولی خواهر صبور باش هممون برات ناراحتیم فکر نکن فراموشمون میشه اگر حرفی نمیزنیم برا یاداوری نکردنه خاطراته همین و بس.من به شخصه تا یکروز دوست داشتم از ناراحتی شوهرمو پاره کنم همش میگفت چته میگفتم به تو چه .زندگی میگذره الهی از این به بعد برات خوش بگذره

اره ايراني ميزنم خارجي كه فكر كنم خيلي گرون باشه بايد دونه اي ٣٠ بيفته برات نه؟بيمه هم قبولش نميكنه

اره عزیزم

بخدا برام مهم نیست پولش فقط میخوام اینبار نتیجه بگیرم .از الان از روز ازمایش میترسم

عزیزم هر مرحله که جلوتر بری ، و بعد اتفاقی بیفته ، هضمش سخت تره. من هیچ وقت منفی نشدم ، بار اولم با ...

سلام عزیزم منم یه بارداری قبلیم ایست قلبی و توقف رشد تو ۶ هفته و سه روز داشتم الان دوباره باردارم خیلی نگرانم شما برا بارداری بعدیتون دارویی استفاده نکردین که دیگه همچین اتفاقی نیفته؟ من اصلا پیگیری نکردم چرا دفه پیش اینجوری شد دکترام گفتن نیازی نیس پیگیری ......

اره عزیزم بخدا برام مهم نیست پولش فقط میخوام اینبار نتیجه بگیرم .از الان از روز ازمایش میترسم

ايشالا نتيجه ميگيري ولي فكر نميكنم فرقي داشته باشن نمونه هاي ايراني خارجيش ،نگران نباش دلم روشنه انشالله با يه بتاي تپل خوشحالمون ميكني اونم خیلی تپل 😍😍😍😍😍😍

الهی نی نی دید مامانش ناراحته واکنش نشون داده عزیزم استراحت کن فکرای خوب کن نی نی هم خوشحال شه 

اره. خداروشکر با استراحت بهتر شدم

دوستان هم گفتن طبیعیه😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️