2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام خانوما کسی تاحالا مرکز ناباروری ابن سینا کرج رفته،مبشه اگه اطلاعاتی دربارش دارید بهم بگید میخوا ...

سلام عزیزم از اونجا اطلاعی ندارم، خیلی هم بابت سقط متأسفم 

یه شرح حال از خودت میدی بی زحمت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترای گل کسی میدونه ژل رویال رو باید داخل یخچال نگهداری کرد یا فریزر؟ من گذاشتم تو یخچال حالا میگم ...

عزیزم تو فریزر برای مصرف بلند مدت هست مثلا 6 ماه، تو یخچال برای کوتاه مدت مثلا یک ماه یا دو هفته

@زینبی_بابا   سلام.خوبی عزیزم؟نی نی گلت خوبه؟

زینب جون من تب دارم وگلو درد..چه داروهایی میتونم استفاده کنم تا ظهرهمسرم میاد برم دکتر؟ قرص سرماخوردگی نمیشه مصرف کرد؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم منم یه بارداری قبلیم ایست قلبی و توقف رشد تو ۶ هفته و سه روز داشتم الان دوباره باردارم خی ...

من ب ۶ و ب۱۲ و آمپول ویتامین دی و آنوکسا استفاده کردم اینبار.

فقط آزهای ایمنی انعقادی رو دادم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چقدر شرایطمون شبیه همه،با این تفاوت که من دوبار تخمک کشی شدم ،بار اول دو جنین و بار دوم تشکیل نشد،من ...

پیورگان باردوم داشتم.تعداد اسپرم خوبه به خاطر همین azf نیاز نیست.کاریوتایپ انجام داده.شما کدوم مرکز میرید؟

عزیزم مبارکت باشه .بوی چند قلویی میاد. انشاالله که این دوران رو به خوبی سپری کنی و سالم بغلشون کنی ...

مرسی عزیزم

من از دوقلویی میترسم🙈

خیلی احساساتی نیستم اما وقتی جواب رو گرفتم اشکام بی اختیار سرازیر میشد.به یاد همه ی بچه هایی که منتظر هستن بودم.اگه لیاقت داشته باشم برا همه دعا میکنم🤲

نگران نباش پردنی تاثیری نداره.منم دارم

حداکنه اینجوری باشه واقعا

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩