2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046518 بازدید | 684519 پست
سلام بچه ها من امروز (همین امروز بعد از ظهر)پانزده روزه انتقال رو تمام کردم در حالی که دو روزه لکه ...

ای جان مبارکه عزیزم این بتا خوب فقط خوشحالی داره اصن استرس به خودتون نده 

شما از کی درد پریودیت شروع شد؟ جنینت چند روزه بود؟

سلام بچه ها من امروز (همین امروز بعد از ظهر)پانزده روزه انتقال رو تمام کردم در حالی که دو روزه لکه ...

مبارکه عزیزم.چه بتای باحال و توپییییییییی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. امیدوارم حال همگی شما خوب باشه یا به امید خدا به زودی خوبه خوب شید. میگم کسی هست که آمپول هپارین 5000بزنه؟من روزی دوتا دارم. دیگه دستام جا نداره کبود میشه و گاهی یکم ورم میکنه و جاش درد میگیره. چکار کنم؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ثمین جون شما شناختی از موسسه مهر رشت دارین؟؟

والا عزیزم  من زیاد خوشم نمیاد از اومنجلا چمدتا دکتر رو جمع کردن نظر خودشون در اولویته اصلا به مریض توجه نمیکنن اصلا مریض چی میگه.قبلا که دکتر مهرافزا خودش  مریضها رو ویزیت میکرد خوب بود الان چندین نفر هستن .خیلی تعرفش بالاست هرروزم ی برنامه ایجاد میکنن بعد من زمانی که میرفتم حتی اگر ازمایش جدید هم داشتی قبول نمیکرد مجبور بودی اونجا مجدد انجام بدی من از این چیزاش خوشم نمیاد.مریض رو درک نمیکنن.دختر عمه ی خودم اونجا سه قلو پسر باردار شد بچه هاشم موندن براش خداروشکر ولی من نتیجه نگرفتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان من ی بار میکرو کردم اون موقع هایپر شدم پلی کیستیک هستم الان دوبارع می خوام دوباره میکر ...

عزیزم هایپر شدن چیزی نیست که دست شما باشه اگر تعداد تخمکهات از ۱۰ تا بیشتر باشه که خیلی هم اتفاق خوبیه هایپر میشی و کاری می تونی بکنی تعذیه پر پروتئین مثله خوردن سفیده تخم مرغ پخته هست که بعد هایپر اذیت نشی

والا عزیزم  من زیاد خوشم نمیاد از اومنجلا چمدتا دکتر رو جمع کردن نظر خودشون در اولویته اصلا به ...

مرسی عزیزم ..راستش من فقط یکبار اونجا رفتم چند تا دکتر بودن اصلا باهام حرف نزدن از این اتاق به اون اتاق ..قرار شد وقتی پریود شدم برم برای آزمایشها که دیگ نرفتم و هشت ماه میگذره ..ثمین جون من موندم بیام اونجا یا برم تهران ..فامیل ماهم بعد چندبار میکرو منفی اونجا اولین بار مامان شد..دخترای تایپیک میگن برو تهران ولی همسرم میگ رشت موندم بین دوراهی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
واقعا حرفت درسته عزیزم. اگه خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته. دیشب خالم از المان اومد رفتیم دیدنش اروم ...

دركت ميكنم آزي جون مامانم كلي لباس واسه دوقلوهام گرفته بود دقيقا روز قبل اون اتفاق بد چند دست لباس رو اينترنتي سفارش داده بودم كه به دستم رسيد وقتي يادشون ميفتم نميتونم نفس بكشم وقتي از بيمارستان اومدم مامانم همرو برداشته بود خيلي بد خيلي 

انشاالله زود زود طبيعي باردار بشي و لباساي خوشگل رو تن ني ني كني انشاالله هيچكس چشم انتظار نباشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بخاطر سقط داده ..قبل از انتقال به من نداد بعدش داده درواقع ولی به اندازه یک ماه بیشتر داده ... راست ...

ایییییش باز خودشو چ.... کرد؟

بگو بشین بینیم بابا 

شركتشو نديدم ولي جديد خريدم زرده روش زده پيدكسان 

اها پس ایرانی میزنی؟من برا اسلوونی رو گرفتم خارجی.و

منم یک عالمه ازمایش دادم با کلی سی دی مارکرا واسه چیه عزیزم مشکل داشته باشه چیه من هماتوم دارم ...

برا ایمنیه عزیزم .انشالله هماتومت رفع شه.استراحت نداری؟