2777
2789
عنوان

شیرازی ها لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 32 پست
هوا خیییلی سرده و از طرفی بارندگیه و هشدار دادن

پس فک کنم باید کنسلش کنم 😔😔

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
بنظرم آب و هوای شیراز و اصفهان نزدیک بهمهحتی اصفهان یکم سردتره بنظرم

اصفهان روزاش خوبه فقط شباش یکم سرده 

اگه اینجوری باشه خوبه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس فک کنم باید کنسلش کنم 😔😔

یکم صب کن شاید تا ۱۰ روزه دیگه هوا بهتر شد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

یکم صب کن شاید تا ۱۰ روزه دیگه هوا بهتر شد

توکل بخدا ان شاء الله اگه قسمت بشه میایم خیلی ذوق دارم خدا کنه بشه🤲🤲😁

فقط بخاطر بچه هام یکم میترسم دوست ندارم وسط سفر مریض بشن و حالمون گرفته بشه .دوست دارم بهشون خوش بگذره

اصفهان روزاش خوبه فقط شباش یکم سرده اگه اینجوری باشه خوبه

این روزا باورنیه صبحا هم یکم سرده

احتمالا تا ده روز آینده هم سرد باشه

چون اطراف شیراز مثل سپیدان برف میاد، سرماش میرسه یه ما

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
این روزا باورنیه صبحا هم یکم سردهاحتمالا تا ده روز آینده هم سرد باشهچون اطراف شیراز مثل سپیدان برف م ...

حالا تا ۱۰روز دیگه صبر میکنم قبل اومدن ازتون میپرسم ان شاء الله که هوا خوب باشه بیایم 

بارونه

شانس من

توکل بخدا ان شاء الله اگه قسمت بشه میایم خیلی ذوق دارم خدا کنه بشه🤲🤲😁

ان شاالله بسلامتی بیاین

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

استانای گرم تر برو مثل خوزستانلطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔

شیراز و خیلی دوست دارم و ۱۴۰۰ رفتم ولی درست نتونستم بگردم برا همین دوست دارم دوباره برم و شرایط الان جور شده برا رفتن

دی و بهمن سردتر میشه کالان بارون میباره سرده، ده روز دیگه رو تو هواشناسی میتونی ببینی

قبل از اینکه بخوام بیام نگاه میکنم و اینجا باز از شما سوال میکنم 

ان شاء الله هوا خوب شده باشه

ان شاالله بسلامتی بیاین

ممنونم عزیزم 🙏🌹 سلامت باشی