2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست
انشاءالله شادن جون عید ۹۹ با جوجه هایک توی دلت بری عید دیدنی همیشه تو فکرمی و برات دعا میکنم زودتر م ...

قربونت برم عزیزم انشاالله با هم، البته شما طبیعی باردار بشی دیگه اصلا نیازی به میکرو نداشته باشی، الهی آمین❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها من امروز (همین امروز بعد از ظهر)پانزده روزه انتقال رو تمام کردم در حالی که دو روزه لکه ...

مبارکه عزیزم  

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من امروز رفتم پیش دکترم برای سونو وزنگیری و...  همه چی خوب بود بعدشم رفتم ی کم خرید ...

عزيزم نگران نباش، دردهای تو واژن طبیعی، فقط حواست باشه اگه شکمت شل و سفت شد، مجدداً بری زایشگاه

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خانما جنین من الان شش هفته و سه روزشه، رفتم سونو قلب ش میزد حالا وقتی دست میذارم سمت چپ شکمم یه نبض ...

نه عزیزم اصلاً هیچی حس نمیشه الآن، اندازه جنین هنوز به 1 سانت هم نرسیده، پس غیر معقول که احساسش کنی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم دلیل ایست قلبی چی بود؟ بدون علایم اینجوری شد دوروزه تهپع قطع شده میترسم رشد و قلب متوقف شده ...

مشکل کروموزومی داشته.

من لک بینی ام هم خوب شده بود.

سونوی آخر  گفت کلا شرایطش خوب نبوده. 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان من ی بار میکرو کردم اون موقع هایپر شدم پلی کیستیک هستم الان دوبارع می خوام دوباره میکر ...

سلام عزيزم خوبي چيزاي پروتيين داز بخور دوغ شوره سفيده تخم مرغ روزي سه تا شيرينيجاتو حذف کن 

ي سوال داشتم هايپر شدي چند تا تخم ازت گرفتن انتقل دادي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنون گلم .❤❤ اولش هاله بود بعد پررنگ شد البته نه زیاد تا حدی که معلومه و میشه دید .به همسرم هم امد ...

مبارکه عزیزم مامانی  انشالله جواب آزت میاد کلی شاد میشی

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
پردنبزولون رو میگما یوقت اثر منفی بزهره رو انتقالم ...بقیه عوارضش برام مهم نیست...وگرنه سرم رو حتما ...

نگران نباش پردنی تاثیری نداره.منم دارم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
عزیزم یعنی کسی که سنش از چهل سال گذشته حق مادر شدن نداره که تو به اکرم جون میگی مگه از اون کمتری؟ ا ...

لیلا جونه مهربون ناراحت نشو عزیزم 

اتفاقا الان خیلی ها تازه بعد ۴۰ سال میرن دنبال بچه دار شدن خواهر شوهر من ازدواج که کرد به خانواده اش گفت ما می خوایم تا ۱۰ سال زندگی ۲ نفره داشته باشیم دنیا رو بگردیم اصن کسی نپرسه از بچه این مسئله رختخوابی منو شوهرم هست کسی نباید دخالت کنه باورتون نمیشه مادرشوهر من از جواب دخترش لال شد حتی به ما هم چیزی نمیگه 

من خودمم همین عقیده رو داشتم دیر اقدام کردم الان ۳۸ سالم هست ولی خیلی از دوستام هستن هنوزم میگن فعلا بچه نمی خوایم سلبریتی ها رو ببین تازه ۵۰ سالگی هوس بچه میکنن واقعا سن مهم نیست این مهمه که چه جور مادری واسه بچه باشی ممکنه یه ۲۵ ساله اونقد حوصله نداشته باشه وقت بزاره اما یه مادر ۴۵ سال کلی وقت بزاره رو تربیت و محبت بچه. خلاصه که همونطور که خودت همیشه میگی سن فقط یه عدد هست به بزرگی دل مهربونت ببخش و به دل نگیر

ان شاءالله مثبتی، چرا اینقد زود آز دادی، ب ما گفتن روز 16 آز بدیم

آزمایش ندادم فقط بی بی زدم روز ۱۲

فردا ۱۴ هستم آزمایش میدم

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻
ممنون عزیزم ..تروخدا بد بداشت نکنین نمیگم شما بد میگین ..میگم اونام اینو تحویلم میدن ..حتی میگن ای و ...

اگر دکترت طرازی هست با خیال راحت بهش اعتماد کن ایشالله حتما این سری مامان میشی عزیزدلم