2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046478 بازدید | 684515 پست
عزیزم از سایت داروکده سفارش بدین

اتفاقا دیدم 

مثله خنگا فکر کردم قیمتش ۵۴ هزار تومن هستش

خیلی خوشگل چند تا از اون سفارش دادم 

چند تا از اون یکی مدلش که برای تحرک هست سفارش دادم یه مدلشم برای خانم هاست و سفارش دادم 

که آخرش گفتم چه خوب کلا شد ۴۰۰ هزار تومن 

نگو چی شده ۴ میلیون اونم فقط قرص ویتامین😔😐

قیمتها به تومان بوده نه ریال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هي درد پريودي دارم روشم زوم ميكنم 

طبیعیه باور کن من ماه هشتم هنوز دارم و از اول داشتم کاملا طبیعیه بعدش دیدم که همه بچه ها میگن ما درد پریودی داریم دیدم کلا طبیعیه و همه دارن🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اتفاقا دیدم  مثله خنگا فکر کردم قیمتش ۵۴ هزار تومن هستش خیلی خوشگل چند تا از اون سفارش دادم&n ...

واي 😂😂😂😂منم اين اواخر هر چي دادم به شوهرم ديدم افاقه نكرد اخر ديگه دونه اي ميخريدم براش😂دلم نميومد اندره فرتي دادم 

سلام بچه ها من امروز رفتم پیش دکترم برای سونو وزنگیری و...  همه چی خوب بود بعدشم رفتم ی کم خرید ...

عزیزم از اول ماه ۸ دیگه این دردا طبیعیه منم دارم مخصوصا وقتی زیاد سرپاهستم انگار جنین سنگین و به لگن و کانال رسیده و به واژن فشار میاره 🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها من امروز رفتم پیش دکترم برای سونو وزنگیری و...  همه چی خوب بود بعدشم رفتم ی کم خرید ...

راستی دقیقا چند هفته ای تو سونو و وزن چقدر بود؟

من هفته ۳۰ رفتم دیگه نرفتم اما میخام برم باز ببینم وزنش چقدره🌷🌷🌷

مثبته عزیزم.انشالله جواب آزت هم یه بتای توپ باشه

ممنون گلم .❤❤

اولش هاله بود بعد پررنگ شد البته نه زیاد تا حدی که معلومه و میشه دید .به همسرم هم امدنی گفتم نگاه کنه .گفتم میبینی معلومه گفت اره معلومه ولی کمرنگه .اخه گفتم شاید من توهم زدم .😃😃😃

خدا کنه ..

توکل بخدا ..تا روز ازمایش ببینم چی میشه .

قربونت برم عزيزم، انشالا تو هم خيلي زود مامان ميشي، واقعا حال همديگه رو خوب ميفهميم، بنظرم كسي كه من ...

انشاءالله حتما میشه ..فقط باید پس نکشیم بریم دنبالش و دعا کنیم ..الان من دارم برای بار پنجم خودمو آماده میکنم و حساب میکنم اگه بیام تهران شروع کنم برای یه سونوگرافی باید بیست و چند ساعت راه برم بیام فکر کن چقدر باید سختی بکشم و تازه فکر اینکه اگه نشه چیکار باید بکنم و هم میکنم یعنی قشنگ مغزم داره سوت میکشه یعنی واقعا برای چی زندگی میکنم و اصلا انسان هستم از دستم دررفته..بااین حالم هرروز به مامانم سرمیزنم و حالش خوش نیست و خدمو بی غم نشون میدم ..حالا حساب هزینه هاشو جونیم که تو این راه میره رو هم میکنم یعنی خیلی خیلی سختی میکشم فقط خدا یه بچه سالم صالح بده..یعنی میگم یا غریب امام رضا منو اگه تا اونجا میکشونی حداقل دست خالی و شرمنده برنگرد ون..انشاءالله به حق فاطمه زهرا بارسوم حتما مامان بشی عزیزم طعم مادرشدن بچشی انشاءالله..خدایا هیچ زنی در حسرت داشتن بچه نسوزه

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
قربونت برم عزيزم، انشالا تو هم خيلي زود مامان ميشي، واقعا حال همديگه رو خوب ميفهميم، بنظرم كسي كه من ...

عزیزم هر مرحله که جلوتر بری ، و بعد اتفاقی بیفته ، هضمش سخت تره.

من هیچ وقت منفی نشدم ، بار اولم با بتای زیاد مثبت شدم.اما توی هفته ۹ قلبش ایستاد و سقط کردم.

جدای از هزینه ی سقط، میگفتم کاش منفی میشد .

۳تا ۶ ماه برای بارداری مجدد عقب افتادم و .....

ولی بازم گفتم خدا رو شکر ، کسایی بودن توی متگاه ۴ همین مشکل رو خوردن ، و یا توی ماه ۶.

از دوستای همینجا .

و مطمئنم هر چی جلوتر میره ، سختتره.

ان شاالله ب زودی مثبت میشی و بعد از ۹ ماه بغلشون میگیری.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ای واتی الهی عزیزم من امروز یکی از دوستانم گفت برین دکتر سنتی خیلی خوب جواب میگیرین گفتش میخوای ...

آره قرار شد سری بعد که اومدیم تهران ی طب سنتی بریم،توکل به خدا فقط ای کاش اگر قراره نده لااقل صبرش روبده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...