2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
خواهر تموم علائم کشکه بخدا دیگه با تجربه تر از من توی این زمینه هیچکس نیست من 17 بار انتقال دادم فقط ...

حرفت درست هست عزیزم ایشالله که خدا بده

از ته قلبم دعا میکنم شما هم این بار مثبت بشی و خدا واست سالم نگه داره و سالم بغلش (ون) کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم عزیزم مرسی ایشالله شما هم این بار مامان دوقلوها بشی 😘😘😘

قربونت😙😙😙 پناه بر خدا، اول شما بعدش من❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چرا؟بهرحال برا اندومتر باید بخوری دیگه

عزیزم من همش مزاحمت شدم یه سوال ازت قبلا کردم در مورد بیمارستان الزهرا اگه دیدی جوابمو بده خیلی فکرم مشغوله؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
راستش نه عزیزم روزی سه تا استرادیول داده بود ولی از پس من برنمیاد گفتم.من چهارتا میخورم چون با اندوم ...

یعنی هر چی آندومتر بالاتر باشه بهتره؟؟ 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزان من.  باید امید به خداهفته دیگه  انتقال بدم دکتر برام سه تا سرم ivig  نوشت ...

داروخانه دکتر مجتبی بوربور من گرفتم زنگ بزن بپرس بعد برو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم احتمالا جنین مشکل داشته نطفه ضعیف بوده اسپرم و تخمک خوب تشکیل نشده  

نه عزیزم ما مشکل تخمک و اسپرمم نداریم متاسفانه ...همه تخمک هام جنین شد همشم با گرید A

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
داروخانه دکتر مجتبی بوربور من گرفتم زنگ بزن بپرس بعد برو

ثمین بنظرت آی وی ای جی تاثیری تو مثبت شدن منم داره؟؟ 

سلام عزیزدلم نمیدونم چقدر زمان لازم دارم تت ریکاوری بشم اما دلم چنان سوخته که حالا حالاها ترمیم نمی ...

عزيزم مگه کار اشتباهي کردي که خجالت بکشي ؟؟ من ميتونم خوب درکت کنم گذشت زمان همه چي رو درست ميکنه به خودت فرصت بده ي کلينيک خوب رو براي درمان شروع کن توکل کن به خدا کدوم کلينيک ناباروري هستي ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نه عزیزم ما مشکل تخمک و اسپرمم نداریم متاسفانه ...همه تخمک هام جنین شد همشم با گرید A

سقطات تو حاملگی طبیعی بوده یا ای وی اف ؟فکر نکنم به گرید  ربطی داشته باشه زیاد اتفاقه میفته ،به هر حال مشکل جای دیگس جنین سالم خودش hcg بايد ترشح كنه به حد كافي ،منم مثل شما ازمايشام همه سالم بود دو تا سقط داشتم ولي اين دفه داروهاي سقط رو گرفتم البته حاملگي ها من طبيعي بود كه سقط شدن

عمرا.من هر کاری از دستم بر میاد اخر شهریور میزام که بچم بزرگتر بشه    

خخخخ حالا ببین

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام عزیزان من.  باید امید به خداهفته دیگه  انتقال بدم دکتر برام سه تا سرم ivig  نوشت ...

داروخونه هلال احمر برو فردا صبح

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سقطات تو حاملگی طبیعی بوده یا ای وی اف ؟فکر نکنم به گرید  ربطی داشته باشه زیاد اتفاقه میفت ...

نه من ای وی اف میکنم ..دکتر میگه ..جنین اگه ضعیف باشه گریدش پایینه ..و همه تخمکا اونم با ای وی اف جنین نمیشه...

الان باردارین؟؟ دارکهای سقط چی دادن بهتون ...

من قراره اگه اینبار مثبت شدم سرم ای وی آی جی و آمپول آنوکساپارین استفاده کنم ...پردنیزولون هم از قبل انتقال نوشته ولی راستش میترسم بخورم و منفی شم ..آخه ایمنی رو میاره پایین میترسم همین باعث منفی شدن بشه ..