2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

سلام دوستان من خواهرم قصد ای وی اف داره سینه فیبروکیستیک و فیبروادنوم سینه هم داره الان قرار انتقال بده عوارض استرادیل که خونده زده سرطان پستان ،خواهرم الان استرس گرفته میگه دلم نمیخاد بخورم خیلی حساس شده ....یعنی واقعا استرادیل عوارضش سرطان سینه هست برای کسایی که سینه فیبروکیستیک دارن؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام دوستان من خواهرم قصد ای وی اف داره سینه فیبروکیستیک و فیبروادنوم سینه هم داره الان قرار انتقال ...

منم یه دوره خوردم با وجود فیبروکیستیک.از دکتر بپرسه خب.ولی فکر نکنم برا انتقال و کوتاه مدت مشکلی ایجاد کنه.همیشگی نیس که.دو هفتس

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا آزمایش بتا، روز انتقال حساب میشه؟ 

من حساب کردم.ولی خب یکروز اینور اونور فکر نکنم خیلی حساس باشه.نشون میده

عزیزم دکترم اعتقاد داره انتقال اول بدون خراش و این چیزا باشه واسه همین نداشتم

سلام زینب جان من دیشب لکه داشتم شما گفتی پروزسترون بزن زدم امروز مرکز هم گفت یه شیاف اضافه کن ....حالا لکه ام قطع شده انگار ...به نظرت اثر آمپول ها نیس که قطع کرده یا واقعا لک لانه گزینی بود و تموم شد  ؟

ممنون عزیزم، شما روز چندم آز دادین؟ جنیناتون چند روزه بودن؟ 

سه روزه بودن.روز پانزدهم آز دادم.البته انگار زود دادم چون پایینه هنو عددش.49

نميدونم چي بگم ارومت کنم اکرم جون بخدا نميدونم خدا قلبتو اروم کنه تو خيلي قوي هستي که تا اين مرحله ا ...

سلام عزیزدلم

نمیدونم چقدر زمان لازم دارم تت ریکاوری بشم اما دلم چنان سوخته که حالا حالاها ترمیم نمیشه

انقدر خجالت زده ام هنوز روم نشده خونه مادرم برم

تو خودم ریختم به همه میگم خوبم ولی داغونم داغون.

۸ ساله منتظر بچه ام

۲۶ سالمه

سه روزه بودن.روز پانزدهم آز دادم.البته انگار زود دادم چون پایینه هنو عددش.49

ان شاءالله که خیره، جنینام 4 روزه بودن، گفتن 16 روز بعد آز بدم، پس بهتره همون 16 روز دیگه آزمایش بدم. شما بی بی چک نزاشتین؟ روز 11 ام هستم، نمیدونم چطور خودمو مشغول کنم که این روزا بخیرو خوبی بگذرن

ان شاءالله که خیره، جنینام 4 روزه بودن، گفتن 16 روز بعد آز بدم، پس بهتره همون 16 روز دیگه آزمایش بدم ...

چرا گذاشتم.مثبت کمرنگ شد

ولی خب بعدش آز دادم دیگه.آز معتبر تره

پس دل خوش نکنم که لک لانه گزینی بوده ....ممکنه پریود باشه که آمپول ها قطعش کرد 😣😥

من نمیدونم واقعا.ان شالله لانه گزینی بوده.ولی مکانیزم امپولها رو گفتم

دل درد پریودی داری؟

چرا گذاشتم.مثبت کمرنگ شد ولی خب بعدش آز دادم دیگه.آز معتبر تره

آها، خیلی هم خوب، برا ما هم دعا کن، ایشالا بسلامتی این دورانو بگذرونی و بچه یا بچه هاتو با دل خوش و صحیحو سالم بغل بگیری