2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست
گفت چون هماتوم بزرگ شده نمیتونم ریسک کنم خون اخته شه جنین رو از دست بدی تا یک هفته دیگه که ازمایشت ...

درسته جلوی لخته شدن خون رو می گیره اما از این ور خونریزیتو بیشتر می کنه

الان خونریزی داری؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به همه بیماراش اینقدر استرادیول میده؟

راستش نه عزیزم روزی سه تا استرادیول داده بود ولی از پس من برنمیاد گفتم.من چهارتا میخورم چون با اندومتر پایین دوستندارم انتقال بدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منتظرم روز ۱۱ انتقال ام از دیروزلک دیدم درد کمر دارم نمی دونم .....

انشالله که خیره و مثبت باشه برات عزیزم

با این امپول تخمکتون چطور بود چندتا داشتین.وچندتا جنین شد؟

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
راستش نه عزیزم روزی سه تا استرادیول داده بود ولی از پس من برنمیاد گفتم.من چهارتا میخورم چون با اندوم ...

بهش بگم به من اصلا نده یا یکی بده 😳😳

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

[QUOTE=118882420]انشالله که خیره و مثبت باشه برات عزیزم با این امپول تخمکتون چطور بود ۵چندتا داشتین.وچندتا جنین شد؟[/QUOT ۵تا بود  دوتاش همونجا گفتن پوچ سه تا موند شد دوتا جنین و باز یه جنین رشد نکرد من موندم و یه جنین ...

بهش بگم به من اصلا نده یا یکی بده 😳😳

چرا؟بهرحال برا اندومتر باید بخوری دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
[QUOTE=118882420]انشالله که خیره و مثبت باشه برات عزیزم با این امپول تخمکتون چطور بود ۵چندتا داشتین. ...

انشالله که همون برات گرفته عزیزم.امید به خدا.مشکلتون چی بوده؟

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
شوهرم مشکل داره تحرک و مورفولوژی کم ....خودمم اتدومتریوز خفیف ...۲بار بارداری طبیعی اما پوچ داشتم&nb ...

منم تنبلی تخمدان دارم.روز۷مم رفتم ۵روز بود قلم سینال وhmgمیزدم فقط یه فولی بالای ۱۰داشتم.ودوباره با دوز بیشتر واسه ۳روز اینده همونارو تجویز کرد.چهارشنبه دوباره باید برم سنو.بنظرت امکان داره رشد کنن؟نتیجه میگیرم؟بار اولمه اخه

سلام نيوا جون ، به سلامتي مبارك باشه به دنيا اومدن ني ني نازت ان شا الله قسمت همه دوستان بشه .

ممنونم عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه برات فدات شم.آمین انشالله دامن همه منتظرا خیلی زود سبز بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
منم تنبلی تخمدان دارم.روز۷مم رفتم ۵روز بود قلم سینال وhmgمیزدم فقط یه فولی بالای ۱۰داشتم.ودوباره با ...

توکل کن به خدا ببین رشد می کنن اما تعداد دیگه اضافه نمیشه...برا رشد صبر می کنن