2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046553 بازدید | 684527 پست
راستش نه عزیزم روزی سه تا استرادیول داده بود ولی از پس من برنمیاد گفتم.من چهارتا میخورم چون با اندوم ...

سلام چطوری ثمین به من روزی ۳ تا داده روز ۵ سیکلم اندومترم ۴نیم بود خوبه؟؟

وقت سونو بعدیمو ۱۳ سیکلم زد گفت بیا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم خوبم ۵شنبه آزمایش باید بدم  چند روز پیش خیلی بی قرار و ناامید بودم چون هیچ علائمی ...

منو شما با هم انتقال داشتیم ؟۵دی ؟من از دیروز عصر لکه دارم شکم درد و کمر درد هم کمی دارم گفتن شیاف و بیشتر کن ....نمی دونم میگم شیاف  و اپول کمش کرده یا واقعا کم شده ....خیلی حالم گرفته اس ..‌

سلام چطوری ثمین به من روزی ۳ تا داده روز ۵ سیکلم اندومترم ۴نیم بود خوبه؟؟ وقت سونو بعدیمو ۱۳ سیکلم ...

سلام فدات ورپریده .اره بابا روز 5سیکل زوده برا اندومتر تعیین کردن از نظر من.نگران نباشا تو اولین انتقال مامانی تامام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام فدات ورپریده .اره بابا روز 5سیکل زوده برا اندومتر تعیین کردن از نظر من.نگران نباشا تو اولین انت ...

اخ جیگرتو برم خدا از دهنت بشنوه جوجه های تو و من با هم مهر ماهی میشن😍😍😍

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مرسی عزیزدلم خوبم ۵شنبه آزمایش باید بدم  چند روز پیش خیلی بی قرار و ناامید بودم چون هیچ علائمی ...

خواهر تموم علائم کشکه بخدا دیگه با تجربه تر از من توی این زمینه هیچکس نیست من 17 بار انتقال دادم فقط دوبار +شدم توی تموم انتقالام همین دل درد و کمردرد باهام بوده پادرد تکرر ادرار همه چی کلکسیونه علائم من بودم ولی توی تمام موارد 

پس نتیجه میگیریم علائم جز توهم ذهنیمون چیزی نیست/آروم باش خداستا بخواد میده نخوادم نمیده فقط صبور باش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
درسته حسابی به خودت برس بزار ۶ماه تا یکسال بدنت استراحت کنه رحمت آماده بشه برو اقدام چون ماهت بالا ب ...

چقدر سخت عزيزم انشاالله زود زود دخترت صاحب يه داداش تپل بشه 

بله  من بايد صبر كنم هر چي قسمت باشه همون ميشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اخ جیگرتو برم خدا از دهنت بشنوه جوجه های تو و من با هم مهر ماهی میشن😍😍😍

عمرا.من هر کاری از دستم بر میاد اخر شهریور میزام که بچم بزرگتر بشه   

عزیزم، درکت میکنم این دو هفته ی بعد از انتقال سخت میگذره، انشاالله که پاس میکنی اونم با نمره ی عاااالی😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منو شما با هم انتقال داشتیم ؟۵دی ؟من از دیروز عصر لکه دارم شکم درد و کمر درد هم کمی دارم گفتن شیاف و ...

من ۴ دی انتقال دادم اما دکترم گفت ۱۹ دی آزمایش بدم تو دفترچه هم نوشت تاریخ زد که زودتر وسوسه نشم بدم

بهش فکر نکن واقعا نمیشه فهمید اون تو چه خبره چاره ایی جز صبر نداریم دوست جونم

سلام عزیزان من.  باید امید به خداهفته دیگه  انتقال بدم دکتر برام سه تا سرم ivig  نوشته برای یک روز قبل انتقال  هر داروخانه رفتم پیدا نکردم  میشه راهنمایم کنید  

اگر داروخانه سراغ دارید لطفا برام اطلاع بدید 

این چهارمین انتقالم هست