2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
چقد هزينه کردي تا حالا ؟؟؟؟ چند بار پانکچر شدي

من یک بار پانکچر شدم که ۱۴ تخمک داشتم ۹ تا جنین از این ۹تا جنین هم ۳تا دیگه دارم سری های قبل رو نمیدونم این سری با prp هزینه نگه داری جنین شد ۳میلیون سیصد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام زینبی بابا،  یه سوال شما آزمایشات منو دیدید این دوتا نسخه فقط آزمایش انعقادی بود یا آزمایش ...

تیارا جان من آزمایشات شما رو دیدم.دقیقا مثل آزمایشات من بود.زینبی جون آزمایشات منو گفتن هم ایمنی هست هم انعقادی.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم اصلا نترس هیچی نمیشه  خدا رو شکر رانیتیدین سیفه، بعد از این دقت کن همین

مرسي زينب جون چشم🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
حتما عزيزم، هیچ روزی برام نمیگذره، که برای هم دردهام دعا نکنم، هیچ وقت فراموشم نمیشه اون روزا   ...

ممنون عزیزم.ان شاالله شما هم نی نی تو سالم بغل بگیری.باور کن من سر نماز همیشه برا همه دعا میکنم.

خدایا شکرت  
من یه هفته قبل انتقالم ضخامت رحمم ۸بود ولی prp هم کردم  یعنی خودم گفتم دکترم هم موافقت کرد

میشه بگی prp چیه؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
آره گلم فقط تو سیکل پانکچر ورزش فقط همون پیاده روی باید باشه تا به تخمدان ها فشار نیاد

زینبی بابا تازه امپول شوهر یکمی از اب مقطر ستروتایید پیش هدر رفت ولی هنوز با پودر قاطیش نکرده بود اشکال نداره؟؟؟ فقط از اب مقطر ی مقدار هدررفت ولی پودرش بودش؟؟؟شوهرم میگ اصل همون پودر هستش گفت الان غلیظ تر شدهه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
اره کلا فعالیت خیلی خوبه 

مامان ماهک ی مقدار اب مقطر ستروتایید پیش شوهرم‌هدررفت ولی هنوز با پودر قاطی نکرده بود اشکال نداره؟؟؟ پودرهه کامل بود اب مقطرش کم بود یعنی غلیظترشده بی؟؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ممنون عزیزم...من خیلی بهش ایمان داشتم اما اون اصلا براش مهم نبود حتی دوریمم براش مهم نیست   &nb ...

یلدا جون خیلی متاسفم...یاد اون روزایی افتادم که چقدر خوشحال بودی که آزمایش همسرت وضعیتش بهتر شده بود....امیدوارم که با قدرت یه تصمیم درست بگیری و خدا بهت آرامش پذیرش این شرایط رو بده.