2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام زینب جون،تو خوبی خانم؟ هفته پیش یکی دو روز بود و تموم شد. اما دیشب دل درد شدیدی گرفتم وقتی رف ...

سلام عزیزم ممنون 

عزیزم الان چی؟ در چه حالی؟ آنا جون در این حد خونریزی داشت، یادمه شوهرش رفت دکتر و انوکسا و آسپرین رو براش قطع کرد، خودش تو خونه استراحت کرد، یه کم که بهتر شد رفت سونو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دفعه ۱۶ تخمک داشتم که ۱۱ تاش بالغ بودن و ۹ تا جنین خوشگل با کیفیت بی برام تشکیل شده که تو بسته ه ...

چه خوب.ان شاالله با همون انتقال اول مامان میشی.

مشکل شما از همسرتون بود یا خودتون؟

خدایا شکرت  
زینبی جان من پس فردا پانکچر میشم.تو این دو روز چی بخورم؟چیکار کنم؟بیشترین کاری که میکنم خوردن آب و ه ...

عزیزم به سلامتی، الهی که عالی پیش بره همه چی

اینایی که گفتی عالیه، فقط مراقب باش حرکات تند و تیز انجام ندی، روز پانکچر خصوصا 

به تخمدانهات نذار فشار بیاد 

عزیزم به سلامتی، الهی که عالی پیش بره همه چی اینایی که گفتی عالیه، فقط مراقب باش حرکات تند و تیز ان ...

چشم زینب جان.توروخدا دعا کن تخمکای خوب داشته باشم و جنینای با کیفیت برام تشکیل بشه.

خدایا شکرت  
میفهمم چی میگی عزیزم، ان شاء الله برات می مونه چراغ خونتون میشه  تا میتونی به خودت آرامش بده، ...

ممنونم عزیزم امیدبخدا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ان شاءالله که بسلامتی و صحیحو سالم بچتو بغل میکنی، خدا برات نگهش داره و ایشالا زودتر وضعیتت نرمال می ...

ممنونم عزیزم انشالله 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سیمایی جون الان چطوری؟؟؟؟ منم از دیشب خونریزی دارم و دل درد.نمیدونم داره چه اتفاقی میفته برا منم د ...

الان واقعا ازاین همه خون خسته شدم اصلا طمع بارداری رو نچشیدم همش افتادم والا همش استرس نگران نباش چیز خاصی نیست انشالله ب دکترت بگو وسونو برو

حتما میمونه عزیزم خدا بهت ببخشه بچه تو به سلامتی بدنیا بیاریش

ممنون عزیزم انشالله

اها برای من که ترسوند راستش چقدر حس بدیه شما سونو رفتی؟ هر چند وقت بمن گفت دو هفته دیگه واسه ...

من تو هفته ۶حدوددوسه باری سونوشدم الان فعلا نه تا هفته۸

چشم زینب جان.توروخدا دعا کن تخمکای خوب داشته باشم و جنینای با کیفیت برام تشکیل بشه.

حتما عزيزم، هیچ روزی برام نمیگذره، که برای هم دردهام دعا نکنم، هیچ وقت فراموشم نمیشه اون روزا

دعا میکنم برای ‌‌‌شما با اومدن نی نی، تلخیش از یادت بره و شما هم برای بقیه دعا کنی با نی نی

عزیزم نگران نباش شاید لک لانه گزینی باشه فردا زنگ بزن جایی که انتقال دادی فکر کنم بگه پروژسترون رو ا ...

خیلی میترسم و استرس دارم 

فقط خدا کمک ب حالم بکنه 

تا فردا عصر ک زنگ بزنم مطب دکتر خدا کمکم بکنه فقط 

روزی ۳ تا شیافت پروژسترون میزنم با دوتا امپول پروژسترون 😭😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋