2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
دوستای عزیزم حالم خیلی بده...برام یه حمدبخونید😔 خیانت دیدم زینب جان😢 دیشب شوهرم اعتراف کرد این زن ...

ای وای چی شد عزیزممم یهو فهمیدی تو سیکل انتقال بودی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستای عزیزم حالم خیلی بده...برام یه حمدبخونید😔 خیانت دیدم زینب جان😢 دیشب شوهرم اعتراف کرد این زن ...

وای خدایاااا😭 چرا آخه؟ خیلی واست ناراحت شدم عزیزم 

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من شدید نیازمند شیاف سیکلوژستم باید روزی سه تت بذارم یعنی هر ی بسته برای ۵روزمه اگر کسی مید ...

عزیزم منم یه تعدادی دارم. درخواست دوستیمو قبول کن لطفاً.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نه اولین بارم من یه بچه دارم  به من نداده ولی برای انتقال مهم ضخامت رحم حالا برم این هفته سونو ...

والا دوشنبه بابد برم سونو ضخامت رحم رو چک کنه ببینم برای چه روزی وقت میذاره، فک کنم چند روز بعدش باشه

ای وای چی شد عزیزممم یهو فهمیدی تو سیکل انتقال بودی؟

نه عزیزم...انتقالام منفی شد و خدارو شکر میکنم که باردار نشدم...الهی شکر که بچه ایی بدبخت نکردم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
والا دوشنبه بابد برم سونو ضخامت رحم رو چک کنه ببینم برای چه روزی وقت میذاره، فک کنم چند روز بعدش باش ...

خوب پس همین ماهی بسلامتی ایشالا عزیزممم

ای بابا 😢 واسه ارامش دلت دعا میکنم عزیزم..متاسفم گلم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
وای خدایاااا😭 چرا آخه؟ خیلی واست ناراحت شدم عزیزم

قسمتم این بوده انشالله به زودی با جداییم بتونم آروم شم😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه عزیزم...انتقالام منفی شد و خدارو شکر میکنم که باردار نشدم...الهی شکر که بچه ایی بدبخت نکردم

از این جهت که واقعا خداروشکر خیلی خیلی ناراحت شدم یکی از جنس خودم بهش خیانت شده واقعا نمی دونم چی بگم متاسفم براش 😢😢😢😭😭😭

ای بابا 😢 واسه ارامش دلت دعا میکنم عزیزم..متاسفم گلم...

مرسی عزیزم🙏...

قسمتم این بوده انشالله به زودی با جداییم بتونم آروم شم😔

ای بابا😔 حالا خیلی هم عجله نکن ، خیلی سخته جدایی بخدا، اگه ساختنیه دوباره از نو بسازینش، البته من نمیدونم مشکلت چیه، ولی خیلی ناراحت شدم😔

از این جهت که واقعا خداروشکر خیلی خیلی ناراحت شدم یکی از جنس خودم بهش خیانت شده واقعا نمی دونم چی بگ ...

ممنون عزیزم...من خیلی بهش ایمان داشتم اما اون اصلا براش مهم نبود حتی دوریمم براش مهم نیست  

اونقدر سرگرمش شده که فراموش شدم