2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ببخشید دکترتون براتون نوشت؟  بعد از انتقال منفی آزمایشو انجام دادید یا الان اولین باره انتقال م ...

دو بار انتقال منفی داشتم عزیزم .. دکتر ژنتیک برام نوشت این دو تا ازمایشو 

منکه میگم ممکنه مشکل از خود همسرت باشه اینقد مطمئن به شما میگه خودتم باورت شده کاش رویان یا ابن سینا ...

عزیزم همسرم مشکلی نداره به گفته دکترا،،  من بیمار رویان هستم تمام ازمایشاتو اونجا انجام دادیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم رویان هستم 

هر دو تا انتقال منفیتون رویان بوده؟؟؟  منم نوبت دکتر ژنتیک گرفتم ولی خیلی نوبتم دیره و رفتم متخصص خون گفتم برام ایمنی انعقادی بنویسه ولی راضی نمیشد با اصرار و کلی صحبت و بحث نوشت دیگه نمیدونم فقط ایمنه یا انعقادی البته دوتا نسخه هست

اولی 200 ازمایشگاه نور ولی انعقادی رو گفت رویان بده نمیدونم اون.چقدر میشه یکماه قبل انتقال گفت بده

ممنونم عزیزم،  به من گفت هر آزمایشگاهی میتونی انجام بدی البته اعصاب منو نداشت از بس اصرار کرده بودم

سلام عزیزم خیالت راحت هیچ مشکلی نیست ان شاالله چند روز دیگه با جواب مثبت میایی

سلام زینبی بابا،  یه سوال شما آزمایشات منو دیدید این دوتا نسخه فقط آزمایش انعقادی بود یا آزمایش ایمنی هم بودش؟؟؟  یعنی همینارو انجام بدم کفایت میکنه یا حتما باید پیش ایمونولوژی هم برم؟؟؟

عزیزم ان شاالله که شما با یه بتای تپل و بعدش هم دیدن قلبشون سورپرایز میشی

عزیزدلم ممنونممم 

انشاءالله برای همه منتظرا این اتفاق قشنگ بیوفته

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋